Еврофутбол пусна плакати на Спортните таланти

14:11
Еврофутбол пусна плакати на Спортните таланти

Еврофутбол пусна плакати със Спортните таланти като част от едноименната програма на българския букмейкър. На връх празника на светите братя Св. Св. Кирил и Методий лицата на тези 24 спортисти ще огряват пунктовете на компанията в различните градове.

Повечето фотографии са дело на Тони Тончев. Мирослав Кирчев и Милица Мирчева заснеха специална фотосесия съответно в Русе и Кения, където бяха на подготвителни лагери.

Олимпийската година е особено важна за състезателите ни с квоти за Рио де Жанейро – Денислав Коджабашев (тенис на маса за хора с увреждания), Ивайло Иванов (джудо), Милица Мирчева (маратон), Мирослав Кирчев (каяк) и Михаил Христов (лека атлетика за хора с увреждания). Но не само – всеки един от останалите 20 спортисти заслужава уважение за ежедневните усилия в тренировките и факта, че прославя името на България по европейските и световни терени. Ето защо Еврофутбол реализира специалните плакати с лицата на Спортните таланти - с нюансите от цветовете на Олимпиадата в Бразилия и като още един жест на внимание към тях.




Кадрите на едни от най-перспективните ни спортисти можете да намерите тук, а информация за техните постижения – тук.

Еврофутбол пожелава на Спортните си таланти най-вече здраве и много титли и медали в тяхната професионална кариера!

Програма "Спортни таланти" се реализира със съдействието на Фондация "Работилница за граждански инициативи" от самото й създаване.

Медийни партньори на инициативата са: сайтовете: www.sportal.bgwww.dir.bgwww.gong.bgwww.viasport.bg,www.bgathletic.comngobg.info, www.actualno.comwww.sportlive.bgwww.winner.bg, вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, както и радиата Дарик и БНР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация