Сираков се завръща в Левски само при оставка на Гонзо

09:33
Сираков се завръща в Левски само при оставка на Гонзо
Голмайстор №1 в историята на Левски за всички времена Наско Сираков е все по-близо до завръщане на "Герена". Според близки до клуба това ще се случи при евентуална оставка на настоящия спортен директор Георги Иванов. Много е вероятно това да стане факт непосредствено след края на сезона в "А" група, който за поредна година се оказа нулев за 26-кратните шампиони. Напрежението е дошло в повече на Гонзо, който в последно време е основната мишена на привържениците на тима, пише "Труд".

От своя страна Сираков вече е провел няколко разговора с един от собствениците на клуба - Иво Тонев. Двамата не крият близките си отношения в последно време след като изгледаха един до друг последните 3 домакински двубоя на Левски от новопостроения сектор "А". За разлика от тях настоящият шеф на клуба Георги Иванов предпочете да проследи загубата от Локо Пловдив с 2:3 в сектор "В".

При положение че разместванията по горните етажи станат факт, именно Сираков ще има последната дума по евентуалната треньорска смяна. Няма да е изненада, ако настоящият наставник Стойчо Стоев си тръгне след последния мач, а се очаква Сираков да потърси за негов заместник специалист от Сърбия.

Евентуално завръщане на Сираков на "Герена" ще бъде трето като ръководител, след като бившият футболист на сините вече има два престоя начело на клуба. Последният беше през 2013 година, но бе твърде мимолетен и приключи броени дни след събличането на Ивайло Петев. Именно със Сираков са свързани и последните успехи на сините след като по негово време отборът игра в Шампионската лига и груповата фаза на тогавашната Купа на УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
12.05.2016 15:03

Все тая кой ще бъде спортен или някакъв друг директор. В Левски, а и не са само се работи аматьорски от хора нямащи грам понятие от работата, за която са назначени. В момента на добро ниво се работи в Лудогорец и Литекс. Лудогорец пръскат пари, но знаят в повечето случаи какви играчи да вземат. Имат скаути и т.н. Литекс преди да се запратят в Б група също имаха много успешни входящи и изходящи трансфери. Като входящите на 90% бяха без пари, но след това донесоха доста на клуба. Нещо, което при нас липсва.

Messiah
12.05.2016 11:51

Тези ще си се въртят, докато пукнат. "Герой" след "герой" се мъкнат като зомбита и всеки гледа да открадне каквото може. Този разкопан фараон и той...Голем футбол се задава!

_STRANGER
12.05.2016 09:58

Би било смешно при наличие на половин дузина "изпълнителни директори" от типа Иво Тонев, Иванов и дори Боримиров, който в момента е на заплата, макар и на друга длъжност, към цялата тази галимация да добавим и Сираков.
И при наличие на трима "собственика", без да е ясно, кои са собствениците на тези "собственици".
Хаосът в управлението и сега не е малък .
И всичко това, само заради едната калъфка....
Не си струва.