Клоп: Загубихме вяра в себе си след гола на Гамейро

00:40
Клоп: Загубихме вяра в себе си след гола на Гамейро
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много разочарован от поражението на неговия тим от Севиля във финала за Лига Европа.

Андалусците обърнаха английския тим от 0:1 до 3:1 и за пети път в историята си триумфираха в турнира, което е рекордно постижение.

"Началото на мача не беше от най-добрите за нас, но вкарахме чудесен гол, което ме направи щастлив. Севиля изравни много бързо през второто полувреме, но само по себе си това не беше голям проблем. Големият проблем беше това, което се случи след това. Загубихме напълно вяра в стила си на игра, липсваше ни острота в атака, а в отбрана действията ни бяха нервни. Това показва, че имаме още много работа и не сме на нивото, на което се надявахме, че сме. Все пак получихме хубав опит, който ще ни помогне да станем по-силни. Но сега сме разочаровани и ядосани", каза Юрген Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
19.05.2016 01:09

с треньор като теб Ливърпул само ще се издигат нагоре ! Загубата е част от играта. Поздравление за играта в турнира и другият път повече *smile*

Dankata97
19.05.2016 09:51

Да не забравяме, че това е отбора на Роджърс! Предстои лятна подготовка по вкуса на Клоп и трансфери по вкуса на Клоп.

ale301
19.05.2016 02:19

Ще се издигат, ама не и с посредствени играчи както всеки път досега ...! Треньора е налице,малко класни попълнения и работата ще потръгне.Няма как, в тия времена и тая конкуренция.Нищо не е същото във футбола от това което беше само допреди няколко години.Всичко е бизнес вече и футбола стана машина за пари.Щеше ми се между такива отбори да е и финалът за ШЛ,ама....!Жалко но такава е реалността!