Малдини: Пожелавам скоро да има още един Стоичков!

23:08
Малдини: Пожелавам скоро да има още един Стоичков!
Легендата на италианския футбол Паоло Малдини пожела на българските фенове скоро да се роди нов Христо Стоичков. Бившият защитник на Милан бе една от големите звезди на стадион "Васил Левски" на бенефиса на Камата. Той сподели, че е прекрасно да играе пред толкова пълен стадион и допълни, че в този мач всички са отдали почит на един голям шампион.

"Наистина бе прекрасно да играем пред толкова хора на пълен стадион. Отдадохме дължимото на един голям шампион, какъвто е Христо. Несъмнено подготовката бе голяма и се получи празник. Невероятно е как футболът и един човек като Стоичков, една футболна легенда, кара хората да мечтаят. Мисля, че това е първият път, когато губя срещу Ицо, а на мен не ми харесва да губя, но днес си заслужаваше. Не успяхме да се видим след края на мача, но виждам, че е доволен, отбелязал е гол, няма как да не е щастлив", заяви Малдини.

"Най-вече искам да пожелая на Ицо животът му да е толкова хубав, както досега. А за хората, които обичат футбола, пожелавам скоро да има още един Стоичков!", каза още италианецът.

Накрая той бе помолен да коментира предстоящия финал за Купата на Италия между любимия му Милан и Ювентус.

"Много трудно Милан ще успее да изненада Ювентус. Разбира се, на финал никога не се знае, но Ювентус е фаворит. Дойдох в 5 часа, нищо не съм видял от България, така че ще имам случай да се върна отново", завърши легендарният защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AC_Milan_92_45
20.05.2016 23:27

както няма да има повече защитник като теб, така и ние няма да имаме нов Стоичков. И двете неща са ужасно далече от сбъдване