Още един се отказа да купи ЦСКА

16:21
Още един се отказа да купи ЦСКА
7 милиона евро и доста неясноти отказаха българският бизнесмен Георги Крумов да купи ЦСКА. Неговите икономически анализатори са охладили мераците му да вложи парите си в 31-кратния шампион. След като се разбра начина на работа в ЦСКА, при управлението на Алeксандър Томов, експертите са препоръчали на Георги Крумов да не хвърля парите си на вятъра, тъй като бизнеса с футбол в България не е особено печеливш. Както е известно живеещият в Лондон Крумов е собственик на "Екуест", която се занимава с извозването на боклуците от София.

Въпреки твърденията на изпълнителния директор на "червените" Сашо Гарибов, че ЦСКА ще вземе лиценз за "А" група, продължават финансовите ясноти. Твърди се, че ако ЦСКА спечели Суперкупата, играчите няма да вземат от 50 000 лева, които ще се дадат от ПФЛ.

Футболистите на Димитър Пенев няма да получат и стотинка, дори и да паднат, въпреки че при това положение в ЦСКА ще влязат 30 000 лв. Тези пари ще отидат за погасяване на дълговете на 60-годишния клуб. За да се изчистят финансовите задължения защитникът Йордан Тодоров е предложен на руски и турски клубове.

В същото време "червените" привлякоха бразилския футболист на Беласица Ели Маркес. С ЦСКА 3-годишен договор подписа и юношата на клуба Мартин Тошев, който за кратко бе в Кьолн. Димитър Пенев пробва и македонския нападател Цветан Чурулинов, ритал за литовските Каунас, Жалгирис, както и азербайджанския Баку.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ikpirgov
31.07.2008 13:04

Е пък да отидат ЦСКА във "В" група пък да видим кво ще ни е на левскарите.

alexmen
30.07.2008 17:48

Това е коментар писан от левскар!Какво ли щеше да прави,ако нямаше ЦСКА ?!Мъка,мъка....!