Официално: Монтана и Велев се разделиха

19:40
Официално: Монтана и Велев се разделиха
Пътищата на Монтана и Емил Велев се разделят ден след загубения финал от ЦСКА. Договорът му с клуба е до края на месеца, но Велев е решил, с оглед на ситуацията, да не води повече тима, съобщи самият той пред "Дарик радио".

Той ще бъде наказан за един мач, гостуването на Славия от последния кръг, а не иска да води Монтана в баражната среща с Поморие.

"Реших,че няма да водя повече Монтана, разкри за Дарик радио Емил Велев. Аз имам договор до края на месеца и няма да водя отбора в баража с Поморие. Моята задача бе да класирам Монтана в осмицата, а не да водя отбора на бараж. Сега ще ме накажат за един мач и срещу Славия някой друг ще води отбора. Кой ще поеме Монтана не е моя работа. Загубеният финал го коментирах достатъчно и не смятам пак да го правя."

Заниманието на Монтана тази сутрин бе водено от помощниците на Емил Велев. В оставащите мачове за треньор ще се води Диан Иванов. Велев пое Монтана през ноември. Стигна до финал в турнира за Купата на България, но не успя да измъкне тима от мястото, което носи опасност за изпадане в "Б" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари