Вили Вуцов в паника, Батков кани Благо Георгиев

19:37
Вили Вуцов в паника, Батков кани Благо Георгиев
Треньорът на Левски Вили Вуцов не крие притеснението си, че все още не разполага с качествен дефанзивен полузащитник. Той търси играч за този пост, но все още не го е намерил. В същото време наближават шампионатните мачове, както и срещите за Шампионската лига и това определено притеснява сина на Иван Вуцов, тъй като тимът още не изглежда така, както би желал. Поради тази причина лично Тодор Батков е поканил национала Благой Георгиев, който се подготвя със Славия. Благо обаче отвърнал, че ще опита да си намери отбор в чужбина и ако не успее, може и да приеме.

Ако вицешампионите обаче скоростно не успеят да купят качествен дефанзивен халф, на тази позиция ще се пробват Бистрон или Георги Иванов. Самият Гонзо не скри огорчението си, че може да бъде изтеглен на по-задна линия, но в крайна сметка обяви, че за Левски е готов да играе на всякъде по терена. Заради операцията на Георги Сърмов, който ще е аут за около месец, "сините" почнаха екстремни преговори с футболиста на Макаби Тел Авив Жонатан Асус. Припомняме, че Асус бе препоръчан на Вили от Игор Томашич, но Батков отказа да го купи, защото му се видя скъп. Вили Вуцов следи още трима състезатели, единият от които юношеският национал на Германия Дениз Наки, собственост на Байер Леверкузен.

Междувременно Левски може да остане без Георги Христов, тъй като мениджърът на Ботев Георги Градев извади документ, който може да взриви българския футбол. В служебната бележка на БФС пишело, че трудовият договор между Георги Христов и Ботев Пд е прекратен по "основателни и спортни причини", като те не са изтъкнати. Градев е уверен, че Георги Христов ще бъде присъден на пловдивския клуб, че Левски ще бъде санкциониран, а комисиите на БФС - компрометирани.

С или без Георги Христов обаче Тодор Батков подплати желанието си Левски да влезе в групите на Шампионската лига - собственикът на клуба обеща 1 млн. евро на играчите си. При влизане в групите всеки един от титулярите ще вземе по 100 процента, резервите по 50 процента.

Самият Вили Вуцов смята, че момчетата му няма да си делят 1 млн.евро, ако Левски срещне: Барселона, Ювентус, Арсенал, Ливърпул, защото те са непреодолими за българския състав. Според Вили "сините" могат да бият Атлетико Мадрид, Фиорентина, Шалке, Бордо, Марсилия, Стяуа, Фенербахче, а като най-лесни посочи Базел и Андерлехт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec
31.07.2008 12:22

Добавка към Марто.
Освен това не забравяйте кой е новия треньор на Фенербахче - Луис Арагонес, който направи Испания ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН. А бяхме свикнали испанците винаги да се провалят на такива форуми.
Определено Фенербахче с тази селекция и най-вече с този треньор е един от непреодолимите съперници за Левски.
Такива отбори за да избият парите, които са дали за трансфери не могат да си позволят отпадане от ШЛ още преди да са влезли и затова шансовете на Левски ако се паднат срещу тях са почти нулеви!

martototo
31.07.2008 09:05

От доло изброените " който лефски може дабие " силно се съмнявам че точно ФЕНЕРБАХЧЕ е отбор който ще загуби от лефски............ те тая година ще атакуват най-малко полуфинал.
Няма нужда въобще да се споменава състава им...........убийствен е !!!

Grafa_91
31.07.2008 00:26

Дано засметка на Групата в която попадна Лервки преди 2 години(Левски,Челси,Барселона и Вердер) сега късмета да е на негова страна - Левски - Базел/Фенербахче/ Андерлехт/Стяуа/Марсилия или Бордо звучи добре Късмет ЛЕВСКИ!!!

UtherX
30.07.2008 23:39

Левски срещу Бате Борисов в третия кръг

dikamibb
30.07.2008 21:21

ако играят на билички или на събиране на капачки великия отбор на вили няма кой да ги спре.

nista
30.07.2008 21:20

Според мен Марсилия е доста добър вариянт.А от непреодолимите защо не Ювентус

dunavec
30.07.2008 20:12

Стяуа е най-приемливият вариант за Левски за 3-тия кръг!
Румънските отбори са на 7-мо място по коефициент в Европа и имат вече
2 отбора за ШЛ, но мисля че скоро ще се сринат..защото не е реално да са там!

Sqwidward
30.07.2008 19:41

Левски не може да срещне Бордо, защото те са поставени директно е групите