Очаквайте: Лятно турне на наградите на Еврофутбол

13:35
Очаквайте: Лятно турне на наградите на Еврофутбол

С настъпващото футболно лято Еврофутбол поднася още приятни изненади на своите участници – със старта на Евро 2016 започва и поредната кампания с допълнителни печалби и награди на обща стойност 35 000 лева. Най-големите късметлии ще могат да се сдобият всяка седмица със суми от по 500 лева и телевизор, а в последния кръг на инициативата ще се определи щастливецът, който ще си тръгне с 11 000 лева. Единственото условие за участие е първите 30 цифри от баркода на квитанцията за поне 10 лева от спортни залози или за минимум 5 лева от СПОРТМАКС или Гонки да се регистрират на сайта. Същото действие може да се извърши и с 30 цифровия баркод на форма изплащане, а всички победители ще бъдат обявявани на официалния сайт на компанията.

Голямата изненада – определянето на печелившите, ще се случи във вашия град! Лятното турне на букмейкърската къща "Евро 2016 - Турне на наградите на Еврофутбол" стартира на 17.06.2016 г., петък, с гр. Пловдив. В града под тепетата, в един от букмейкърските пунктове (очаквайте допълнителна информация), ще се определят 10 печалби по 500 лева и един телевизор, като се включват всички квитанции, регистрирани от 8.00 ч. в петък от предходната седмица до 8.00 ч. на 17-и юни.


На 24.06.2016 г. и на 01.07.2016 г. участниците в Бургас и Варна също ще могат да изпробват късмета си, съответно печелившите ще бъдат сред регистрираните между петъка, предхождащ седмицата на определянето им и този, в който е събитието. Информация в кой от букмейкърските пунктове в тези градове ще се случи това, както и още за кампанията, може да намерите тук.

И ОЩЕ: на 10.07.2016 г. (неделя) в София освен, че ще се определят 10 печалби по 500 лева и един телевизор, един щастливец ще си тръгне с голямата печалба в размер на 11 000 лева. В "късметлийския тур" ще се включват всички талони, регистрирани от старта на кампанията до 10-и юли.

Имате право да регистрирате НЕОГРАНИЧЕН брой квитанции и всяка от тях ви дава шанса да попаднете сред печелившите!

Еврофутбол гарантира незабравимо лято и много приятни футболни емоции за своите участници! Очаквайте и много допълнителни игри и награди на място, в букмейкърските пунктове в различните градове. Желаем ви успех!

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация