Татко Фабрегас: Сеск в Барса точно сега? Да бе, да!

23:46
Татко Фабрегас: Сеск в Барса точно сега? Да бе, да!
Не вярвам Сеск да напусне Арсенал и да подпише с Барселона, каза бащата на Франсеск Фабрегас по повод слуховете, че полузащитникът на лондончани може да подсили европейския клубен шампион.

Халфът на "топчиите" е юноша на "каталунците", но Фабрегас старши отхвърля варианта синът му точно сега да се завърне на "Камп Ноу". Както е известно, тимът на Пеп Гуардиола проявява много сериозен интерес към футболиста на "артилеристите".

"Честно казано, не мисля, че той ще подпише с Барса. Светът на футбола е луд и никога не се знае, но днес мисля, че Сеск ще остане в Арсенал. Той е изключително привързан към топчиите и наистина желае да продължи тук. Сеск е каталунец и очевидно носи това със себе си през цялото време, но той дава всичко от себе си за Арсенал, въпреки това вътрешно чувство", смята таткото на Фабрегас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
14.08.2009 10:14

Офф тъпаци (тия под мен) Те правят заглавията така за да са по-интересни и забавни бе *stop*

Kartelat_medlin
14.08.2009 07:53

комши мани ги тия смешковци, какво да измислят като са селяндури и плиткоумници всичките и преписват от други саитове и само сменят заглавията с такива идиотщини " татко фабрегас", "КР9" и искам да ви питам къдег в статията бащата на Фабрегас е казал "да бе да" *wonder*
НЕГОДНИЦИ ТАКИВА

sasedq
13.08.2009 23:58

ТАТКО ФАБРЕГАС ?!?! Измисляйте по нормални заглавия.