Бразилия и Еквадор не си вкараха гол, Перу надви Хаити (видео)

10:08
Бразилия и Еквадор не си вкараха гол, Перу надви Хаити (видео)
Бразилия и Еквадор не успяха да си вкарат гол и завършиха 0:0 в двубой от група В на турнира Копа Америка. В отсъствието на Неймар, който ще гледа мачовете от трибуните заради споразумение между Барселона и Бразилската конфедерация, Селесао се представи доста слабо и бе освиркан на няколко пъти от запалянковците на стадион „Роуз Боул” в Пасадена.
 
Еквадорците всъщност вкараха един гол, но той бе отменен и това се оказа ключовия момент в срещата. В 66-ата минута нападателят на Гремио Боланьос центрира или по-скоро стреля от почти никакъв ъгъл, вратарят на Бразилия Алисон се изяви нескопосано и топката се озова в мрежата му. Попадението обаче не бе признато, тъй като според страничния съдия топката е напуснала с целия си обем игрището преди удара на Боланьос.
 
В друг двубой от тази група Перу победи Хаити с 1:0 в Сиатъл. Попадението отбеляза Паоло Гереро в 61-ата минута. В следващия кръг Перу играе с Еквадор, а Бразилия с Хаити.
 
Отборите на Коста Рика и Парагвай пък завършиха при нулево равенство в среща от група А, която се игра на стадион „Кемпинг Уърлд Стейдиъм“ в Орландо. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари