Душан Савич бил доказано име, не иска на проби в ЦСКА

07:43
Душан Савич бил доказано име, не иска на проби в ЦСКА
Българският гранд ЦСКА явно вече не е предпочитан клуб дори за играчи от по-скромни футболни нации.

"Армейците" най-вероятно ще ударят на камък в опитите си да привлекат македонския нападател Душан Савич. Голмайсторът на Работнички вече няколко седмици е в полезрението на "червените", като лично главният селекционер на тима Методи Томанов го е препоръчал на Любо Пенев.

Треньорът на ЦСКА обаче не искал да взима играчи на сляпо и поставил условие Савич да мине пробен период. Идеята не се харесала нито на футболиста, нито на неговия мениджър Златко Тодоровски.

"Наистина има интерес от страна на ЦСКА към Савич. Техен човек го гледа в мача срещу Одензе в Лига Европа, където той вкара много красив гол. Душан е един от най-талантливите играчи в Македония. Осъществен е контакт с ЦСКА, но не е ставало дума за проби. Той е национал, има над 30 мача и за младежката формация. Не е сериозно да викаш национал на проби. Едно е да дойде в София за медицински прегледи, а съвсем друго, за да го тестват. Ако трансферът стане факт, това ще е голяма стъпка за Савич, защото ЦСКА е име. Няма да искаме много пари за него и да му надуваме изкуствено цената. Съществува вариант и да го вземат под наем. Ако подпише, ще преговаряме за специални клаузи, като процент от следващ трансфер. Нека да парафира, да вкара 20 гола и да го продадат на още по-силен отбор", каза Тодоровски пред "7 дни спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
14.08.2009 11:49

Я по-спокойно ,а ? Нищо лично ,просто Крю и останалите НЕМОЖЕМ ДА ТИ РАЗБЕРЕМ КАКВО ПИШЕШ... Не че не боли нас колко си грамотен и дали можеш да свържеш едно изречение. Просто с тези знаци се разбираме по-добре, както и думите... Колкото по-грамотно пишеш ,толкова по-добре за останалите.

cReW
14.08.2009 10:51

liverbird1892 , ти "препинателни знаци" знаеш ли какво е *wonder*

Cris_7
14.08.2009 10:05

Еми щом е доказан , да го взимат *stop*

liverbird1892
14.08.2009 09:47

той ако беше доказан нямаше да го искат само цска хаха доказан е той колкото ония умрял камерунец дето искаше да се прай на важен в левски но не стана няма се опраим така като земаме утайките на бразилия и африка тва че е бразилец др африканец третия нз си къв незначи че е добър играч щото ако беще щяха да играят ппри кака а не в бг шампионата за без пари хахаха доказаани били доказани загубеняци в страните си етва са те и е крайно време българските отбори да започнат да разчитат на младите си таланти от школите защтото има мн добри български футболисти които никой не толерира най ме е ядд за Левски защото имат най добрите младежи Стоилов градеше 1 млад отбор с български футболисти и то млади но го изгониха и всичко отиде на вятата а ако беше останал сега щяхме да гледаме един съвсем др Левски много по силен и със българи а не някви чуждестранни неодачници дето немогат бате борисов да бият и така нататак дано тая година поне влезем в групите на шампионска лига там ни е мястото а обносно цска и те тряа да спрът да гледат тея тъпи и евтини футболисти и да финансират средства в базите на младежите това трябва да направи всеки бг отбор а