Боримиров: Ще разкрия някои неща за Левски

08:26
Боримиров: Ще разкрия някои неща за Левски
Ще разберете много истини от кухнята на Левски, обеща бившият спортно-технически директор на клуба Даниел Боримиров.

Борето, заедно с Емил Велев бяха уволнени от "Герена", а на тяхно място дойдоха Георги Иванов – Гонзо и Радко Достанич.

"Не е вярно, че Батков ме е уведомил по-рано за предстоящото ми уволнение. Той ми се обади минути преди минути преди представянето на Гонзо и Достанич, за да ми съобщи, че вече не съм част от отбора. Ще разкрия някои неща за Левски на специална пресконференция. Не е нужно Батков да ме финансира, за да карам стаж в Германия, имам си достатъчно средства", каза Боримиров пред "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 12:58

Боримиров е легенда и любимия ми играч , когато той играеше , Левски беше друг. А Батков е курва.

saseda77
15.08.2009 22:35

Боримиров е пич! Жалко, че Батков го махна *evil*

Futbulfen
14.08.2009 14:44

Може и да има някои неизяснени неща,който са останали скрити покрай суматохата през юли ,но е факт ,че въпреки шампионската титла ние не убедихме че сме най-силния обор в България..с един мач не може да се докажеш (мача с ц(*ка).Дисциплината на отбора не подобаваше тази каквато трябва да бъде в Левски .. затова с едно голямо благодаря за цялостната му работа като футболист и ръководител на Борето само мога да му кажа .. Благодаря ти и толкова .. време е Левски да израсне и откъм професионализъм

torres_228
14.08.2009 13:59

Я си го наври някъде посерко ! Ти знаеш ли какво говориш ? Кога Левски ще купи мач с ЦСКА бе, малоумник... И аз мога да кажа ,че вашите титли са нечестни ,но не го нали.. ЗАЩОТО ЦЯЛ НАРОД ГО ЗНАЕ !!!