Батков платил войната срещу Кокала?

11:17
Батков платил войната срещу Кокала?
Собственикът на Левски Тодор Батков е използвал феновете, за да изгони Емил Велев и да назначи на негово място Ратко Достанич. Това пред "Меридиан Мач" разкриха два независими един от друг източника.

Адвокатът платил на част от агитката за скандиранията и транспарантите срещу Кокала. По този начин Батков искал да оправдае пред Майкъл Чорни рокадите на "Герена". Емил Велев е много близък с бившия собственик на Левски, който и до днес диктува част от събитията на "Герена" от Израел.

Според запознати "сините" ултраси от сдружението South Division били натоварени от Батков с мисията да плюят Велев, а адвокатът си платил за това.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
14.08.2009 19:56

tsvetkov1899 ,какви пари бе братле,че нали и Доган ядеше от тази паница.Защо дасе лишава от меда?Я виж докъде ни докараха Доган и комунистите дасе молим едвали не на Европа пак да ни спасява.И затова щени се смее цял свят.

UltraBlueHool
14.08.2009 16:40

Ти чуваш ли се кво говориш? Какво печелят дпс? Аз лично участвах и всики мои приятели и си имаме наша си идеология за случващото се в парламента.Време беше това да стане с пари или без пари.