\"Еврофутбол\" отново е основен спонсор на футболното ни първенство

14:17
\"Еврофутбол\" отново е основен спонсор на футболното ни първенство
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" стана основен спонсор на футболното ни първенство за сезон 2009/2010 г.

Днес официално бе парафирано споразумението между родния оператор, представляван от двама от управителите – Мариела Замфирова и Боян Найденов и управителят на "S.V.–RSA Bulgaria" - Валентин Михов.

С тази стъпка "Еврофутбол" получава правото да бъде и да се нарича "Основен спонсор на първенството по футбол в България", "А" и "Б" професионални футболни групи за сезон 2009/2010" и/или всички производни съкращения, произтичащи от това. С подписването на документа, букмейкърската къща може да разполага своето лого по дължината на терените по време на срещите от висшия ни ешелон. Също така, родният оператор ще продължи да организира игрите с публика "Гол от центъра за 10 000 лева" в полувремената на сблъсъците от "А" група.

В процес на подготовка са и нови игри и изненади за зрителите на стадионите. По този начин "Еврофутбол" за пореден път демонстрира своето уважение към хората по трибуните, като им предоставя възможността да изживеят емоцията от любимия си спорт и да спечелят пари. Президентът на Българската професионална футболна лига и управител на "S.V.–RSA Bulgaria" Валентин Михов изказа своята благодарност за поредната проява на щедрост от страна на лицензирания букмейкър.

"Еврофутбол" продължава традиционната си политика в подкрепа на българския спорт. Компанията бе основен спонсор на футболното първенство за сезони 2007/2008 и за есен 2008/2009 г. Букмейкърската къща е основен спонсор и на Българските федерации по волейбол и баскетбол. Под нейната егида за трета поредна година се проведе и международния турнир по лека атлетика "Павел Павлов", както и шестото издание на "Суперкупа Еврофутбол – България". Още при първото му издание българският букмейкър застана зад идеята за провеждането на международния турнир по футбол за юноши "Юлиян Манзаров", който ще стартира за шести път в събота. "Еврофутбол" подкрепя и едно от най-престижните спортни събития у нас – Церемонията по награждаването на Спортист на годината на България.

Аматьорските спортове също са залегнали от много години в корпоративните планове на родния оператор. За поредна година се организира пейнтбол турнир за "Купата на "Еврофутбол", а втората надпревара по плажен футбол за аматьори за приза на букмейкърската къща и наградния фонд от 10 000 лева събра почитатели на играта от цялата страна. Един от Управителите на българския лицензиран букмейкър Мариела Замфирова коментира подкрепата, която компанията оказва на професионалния и аматьорския спорт у нас:

"Еврофутбол" е спонсор и на българския спорт - професионален и аматьорски. Компанията традиционно подкрепя българското футболно първенство! Политиката ни е да бъдем отговорен корпоративен гражданин – добър работодател и коректен и надежден партньор на българския спорт. "Еврофутбол" е свързан с много обществени каузи и години наред поддържа ценностни спонсорства, които не изоставя и в условия на финансовата криза. Бихме искали да бъдем за пример на други организации и големи компании, които също да подкрепят спорта на професионално и аматьорско ниво, както и активно да участват в обществени каузи, които са в полза и за благото на българските граждани."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари