Кралев: Цвети е отказала да се присъедини към отбора

12:53
Кралев: Цвети е отказала да се присъедини към отбора
"Момичето е било в депресия, може би през последните няколко седмици. Цвети е отказала да се присъедини към отбора и това е наложило замяната й с друг състезател." Това каза спортният министър Красен Кралев за състоянието на Цветелина Стоянова, която вчера падна от балкон на 6-ия етаж.

Цветелина Стоянова се е оплакала, че не може да спи и се е чувствала не добре през последните две седмици, особено след финала световната купа по художествена гимнастика и сама е поискала да не участва в последното състезание. Българската федерация по художествена гимнастика е единствената, която ползва психолог и който е с тях неотменно през последните 2-3 години, така че нямам до този момент някакви основания за упрек към дейността на федерацията, обясни министърът и помоли и да спрат коментари, спекулации, защото момичетата имат нужда да могат да се съберат, да се концентрират, да преодолеят този шок, за да продължат да си изпълняват задълженията. Цвети е в тежко състояние и следващите няколко дни ще бъдат критични за крайния изход за здравето й.

Кралев поясни, че доколкото знае, гимнастичките са изразили желание да се състезават. "В момента е най-важно да ги оставим тях на спокойствие и да се молим за Цвети да преодолее тази криза през следващите няколко дни и да не са урежданията фатални за нея", посочи той.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
15.06.2016 21:34

дано се съвземе....момичето.Колко жалко е толкова красиво и младо момиче да се бори за живота си.Оправяй се по скоро Цвети!!!