Селфи за Роналдо, овации за Меси

10:44
Селфи за Роналдо, овации за Меси
Нападателят на Аржентина Лионел Меси демонстрира прекрасен футбол на Копа Америка, докато лидерът на Португалия Кристиано Роналдо разочарова на Евро 2016.
 
Аржентинското острие досега игра 164 минути на Копа Америка в Щатите и записа 4 гола плюс две асистенции. Лео на два пъти бе определян за най-добър играч в мача.
 
Роналдо има 180 минути на Европейското, в които не можа да отбележи гол или да подаде за такъв. Роналдо обаче успя да си направи селфи с фен насред терена, докато конкурентът му не може да се похвали с подобно постижение.
 
Меси на Копа Америка: 
 
164 минути 
4 гола 
2 асистенции 
10 удара 
5 удара в очертанията на вратата 
0 направени селфита
 
Роналдо на Евро 2016: 
180 минути 
0 гола 
0 асистенции 
20 удара 
4 удара в очертанията на вратата 
1 направено селфи
 
Фотосесията на португалеца със запалянкото развесели бившия вратар Оливер Кан, който си припомни неговата случка с чисто гол фен.
 
 "За щастие по мое време нямаше смартфони", написа Кан в Туитър. 
 
В интернет днес изобилстват колажи и анимации с главен герой Роналдо. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qdReniq
21.06.2016 01:45

Колко купи има меси с Аржентина на Копа Америка николко,така че не ми философствайте колко добър и велик бил досега що не я спечели.Роналдо влачи Португалия сам на гърба си през годините докато джуджето играе и е играл с куп звезди и пак не може да спечели нищо на национално ниво.

BIL0YE
20.06.2016 22:01

Добре де ясно е, че копата не е на нивото на еврото, но защо когато сравнявате срещу кога се е изправила Аржентина и Португалия почвате да изреждате всички грандове от Европа...с кой толкова силен отбор игра Португалия.За какво изреждате Испания,Италия,Германия,Англия,Франция...та тя Португалия игра с Австрия и Исландия и се изложиха тотално..Роналдо най-много, защото статистиката го показва 20 удара от които 4 в очертанията и 0 гола..тотален резил...А съперниците на Аржентина Чили и Венецуела са поне на нивото на съперниците на Португалия, ако не и по-добри...така, че фенчетата на Роналдо спокойно могат да си признаят, че идола им е посредствен до момента а Меси прави много силно първенство...

El_Fenomeno_9
20.06.2016 21:00

Само ще ви кажа , че правите една много голяма грешка и тя е да подценявате ОТБОРИТЕ от Южна Америка ... Да , определено Копата не е на нивото и най - вече на РЕНОМЕТО на еврото , което е много по - ценено , но забележете , че отборите от Южна Америка почти всички , реализират страхотен прогрес и малко по малко ако това продължава съвсем спокойно ще изместят европейските от пиедестала ! Бразилия отпадна защото именно , че Копата им не е толкова важна , те едва ли не я ползваха в опит да "пробутат" някои играчи в отбори в Европа с надеждата да блеснат , но нима можете да отречете потенциала им ?! Нима можете да отречете , че няма никакъв такъв в отбори като Испания , Италия , Франция , та ДОРИ Германия ??? В случая не подкрепям никой от двамата в спора , просто взимам отношение относно държавите , все едно изкарахте че латиносите са някакви второразрядни отборчета

Barca_Kahn
20.06.2016 13:08

Меси в момента се представя по-добре това е факт. Еврото също така е несъмнено по-тежкият и труден турнир, това обаче не означава, че в Копата няма силни отбори. Смеете се на Мексико ама, ако бяха в групата на Португалия сигурно щяха да имат победа вече. Сравнявате отборите в 2-та турнира. Португалия са в най-лесната група, не са играли нито с Испания нито с Германия, така че не знам, защо ги изброявате а бъдете сигурни отбори с класата на Исландия, Австрия, и Унгария има достатъчно на Копа Америка. Относно това дали Меси ще спечели Копата или не. Не виждам, защо трябва да е излагация, ако не успее все пак той не е Аржентина няма как сам да я спечели а до тук се представя повече от добре.
Относно Златната топка. Ако Роналдо не направи нещо на Еврото ( под нещо имам предвид не да победят с 1-0 Унгария с негов гол и това да се счита за успешно първенство а повече ) то би трябвало да отпадне от сметките за ЗТ.
Ако Меси спечели Копата, би трябвало да понастигне Суаре,с който според мен дотук безспорно заслужава ЗТ. Но дори Меси да спечели Копа Америка, според мен Суарес би трябвало отново да е фаворит преди старта на новият сезон. Аз бих се радвал, ако Испания спечелят Еврото и я дадат на Иниеста, но това ми е твърде малко веоятно.

RealMadrid_4ver
20.06.2016 12:54

Даже Европейското е много по-труден турнир от Световното където има няколко силни южноамерикански отбори, но за сметка на това е пълно с азиатски и африкански боксови круши.

oldmcz
20.06.2016 12:42

Дори сина на Роналдо е фен на Меси и това го знае цял свят!

oldmcz
20.06.2016 12:41

Цял свят изрева от тези кофти португалци , а Роналдо не му е за пръв път да играе толкова зле и да пропуска от бялата точка, ние за разлика от Австрия поне ги победихме, специялно за националната фланелка португалеца не е този човек за когото го смятате , темата е за сравнение с националите и тук наистина отново ,ще излезе победител Меси. Ако спечели Копа Америка ,аржентинеца буквално ,ще обърне нещата за златната топка ,защото трофей с националния екип е винаги по силен от клубния бъдете обедени в това ,да не говора ,че е шампион на Испания и за купата на краля. От друга страна Роналдо е гол майстор в ШЛ и дори Шампион ... но това е само един трофей ...всички знаем как станаха шампиони. Ако обаче Меси не спечели Копата ,за мен Роналдо заслужено трябва да спечели златната топка.В крайна сметка ако сравним абсолютно всичко Меси го води в Шампионската лига по купи играл е и Финал на Световно и ред други рекорди , които са доста по значими от тези на Роналдо.

Reyes_de_Europa
20.06.2016 21:48

Точно обратното, Меси винаги е бил в готов и изграден отбор още като юноша, затова и не иска да предприеме авантюра и да отиде примерно в Юнайтед или Сити и да участва в изграждането на един нов проект. Роналдо това го направи на два пъти, първо отиде в Юнайтед в момент когато Челси на Моуриньо доминираше, изгради се отбор, взе три поредни титли и ШЛ и заряза изграден и доминиращ отбор за да започне в Реал почти от нулата след основна чистка на застарели галактикос и някои други играчи и смяна на почти цял отбор и изведе Реал до върха. И нищо чудно и да потрети ако отиде в ПСЖ и спечели и с тях ШЛ.

Gopcho
20.06.2016 19:31

Значи Роналдо в нормален отбор ще е господин никой? Е при Меси това няма как да се случи. Меси е роден гений, чете играта, вижда нещата в бедеще. Роналдо е просто консуматор и житен бегач, прави финтове на място и после я върне на зад. Аз пасовете и минаването зад гърба на един, какво да говорим за двама... така и не видях през неговата кариера...

Reyes_de_Europa
20.06.2016 17:32

Чакай сега, да сравняваш Аржентина с Португалия е нелепо, едните и без Меси спечелиха две световни титли и играха финали, а Португалия е на нивото на Белгия или Швеция и никога не е била гранд, но с Роналдо играха финал на европейско и полуфинал на световно, а сега просто нямат играчи и се класират единствено благодарение на Роналдо. Ще минат групата, но са макс. до четвъртфинала. Колкото до златната топка, ще натежат клубните успехи, а Роналдо има да играе за суперкупата на Европа и световно клубно и при една силна есен нищо чудно да я вземе. А копа Америка в момента е един посредствен турнир и ако аржентинците и сега не успеят ще е резил.

RealMadrid_4ver
20.06.2016 12:49

*lol* Ти сериозно ли? *lol* Копа Америка сравняваш с Еврото? Където има 3 силни отбора от които 2 вече отпаднаха в груповата фаза.Ще е голяма излагация за Меси ако НЕ спечели този турнир, няма да е грандиозен успех ако го спечели.Едно е да играеш в турнир с Германия, Испания, Франция, Италия, Англия, Белгия друго е с Чили, Колумбия, Боливия, Панама...(Бразилия и Уругвай са в ужасна форма). Пък да не говорим за разликата в класите на Португалия и Аржентина.Португалците имат цели 2 играчи играещи в топ отбор - Роналдо и Пепе.Не, че някой е виновен затова, но просто сравненията са смешни.

irresistible9
20.06.2016 11:33

На Ронката му е през ку*а какво пишат за него ,той отдавна си е уредил живота ,живота на сина си ,живота на внуците си , на техните деца ,и на техните внуци хахах. Вие си завиждайте и пишете смешни статийки *wink* На Португалия им трябва 1 победа ,за да излязат от групата и точно Роналдо ще ги поведе,не се съмнявайте. ,,It might be stormy now BUT CAN'T RAIN FOREVER."

xienata_14_72
20.06.2016 11:21

Само глупак може да сравнява копа Америка с Европейското..Само като видиш резултат от сорта на 7 на 0 за Чили и ти става ясно нивото на отборите в турнира..Освен Чили и Аржентина всичко друго е посредствено..Европейското е много по-силно и конкурентно..Но и Роналдо е в лоша форма..

Man_Red
20.06.2016 16:10

На световното има отбори, които са просто за бройката като зоните конкакаф(не съм сигурен дали така се казваше), океания и др., докато на европейското конкуренцията е наистина тежка. Иначе отностно престиж - световното бие.

ivanrealmadrid1
20.06.2016 14:00

Чак пък и от световното преувеличи. Иначе единственото, което ме дразни в Копа Америка е че си я правят през странни периоди от време

Man_Red
20.06.2016 13:22

Не само, копа америка няма квалификации, докато при еврото трябва бая да се потрудиш. Въобще, европейското е може би дори по-тежък турнир и от световното.

Juan33
20.06.2016 11:33

Тъкмо за това си мислех и аз, Копа Америка и Европейското няма как да бъдат сравнявани, факт е че Роналдо е в слаба форма,но ако играе в Копа Америка със сигурност досега да е отбелязал.