Кралев: На 27 юни чакаме оздравителен план на ЦСКА

15:22
Кралев: На 27 юни чакаме оздравителен план на ЦСКА
"Още чакаме документите за оздравителния план на ЦСКА", това каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Нека да не натоварваме спортистите с излишно напрежение и големи очаквания. Сигурен съм, че те ще се представят в рамките на възможностите си и ще имаме поводи за радост. Апелирам към по-голямо спокойствие обаче, за да не прегрят преди да са влезли в битката. Имаме много спортисти, които са представяли достойни България дори и без медали. Пример е Ивет Лалова и други. Днешният ден е такъв, в който да си спомним техните усилия и битки.", каза Кралев.

По казуса с ЦСКА, обединението с Литекс и всички въпросителни около това, той каза: "Не е добре да има дублиращи с клубове. Може би има пропуски в наредби и законодателство, които трябва да се изчистят и всичко ще си дойде на мястото. Нека всяка институция се произнесе по темата за ЦСКА и Литекс, след това и ние ще коментираме. Датата за внасяне на оздравителен план на ЦСКА е до 27 юни и ние все още чакаме документите да бъдат внесени. И аз чакам да видя какво ще се случи тогава."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
23.06.2016 17:21

Какво да се случи бе заплес.Не разбрахте ли,че онова ЦСКА,никой не го иска с дългове за 20-40 милиона.И Божков не иска да ги плаща.Ако някой искаше да оздравява до сега щеше да си го вземе.Пропаднала държава не остана от де да се краде и се започна с футболни,баскетболни,волейболни............ отбори. E б . х т е майката на всички в България.Долни плужеци Костовци,Царе,Станишевци и Борисовци.Ей затова след 50 години може и по рано ще управлява Бай Mангал България,а всички останали белчовци,ще сме навън и ще захранваме Германско,Френско и Английското ДНК. П.С. - От един странстващ из западна Европа