ЦСКА благодари на Бойко Борисов и Красен Кралев

21:38
ЦСКА благодари на Бойко Борисов и Красен Кралев
Ръководството на ЦСКА изрази чрез декларация благодарността си към премиера на България Бойко Борисов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев за помощта, която са оказали за връщането на армейците във футболния елит на страната. От клуба също така за пореден път изразяват признателността си към феновете за подкрепата през целия изминал сезон.

Ето съобщението на армейците:

"Дойде моментът, в който футболният съюз ни съобщи най-важната и чакана новина – нашият любим клуб ЦСКА се завръща в българския футболен елит.

През изминалата година минахме през изключително много трудности, за да стигнем до един от най-запомнящите се триумфи в историята на клуба – спечелването на Купа България. И през всичко това преминахме заедно.

Армейци, искаме да ви благодарим за страхотната подкрепа и затова, че бяхте неотлъчно зад единадесетте на терена, които храбро бранеха звездата на гърдите си!

Ръководството на ЦСКА желае да благодари на министър-председателя господин Бойко Борисов и на министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев за изключително бързите и навременни реакции.

А сега, Армейци, нека се насладим на тази голяма победа заедно, защото започва шампионската доминация на ЦСКА!"

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация