Конте намери ахилесовите пети на Бундестима

15:28
Конте намери ахилесовите пети на Бундестима
Селекционерът на Италия Антонио Конте вече има изготвен игрови план за четвъртфинала срещу Германия на Евро 2016. Според италианските медии специалистът е открил 3 слабости, които могат да се окажат възлови при повторението на полуфинала от Евро 2012.

Преди 4 години „скуадра адзура“ сътвори една от изненадите в Полша и Украйна като надви „бундестима“ с 2:0. Логично актуалният световен шампион е повече от жаден за реванш и дотук демонстрира увереност в изказванията си преди дуела.

Въпреки силното си представяне до момента и победите над Белгия и Испания, италианците отново влизат в ролята на аутсайдери за двубоя на 2 юли. Въпреки това Конте явно е напипал няколко детайла, с помощта на които отново може да се стигне до сензация.

Първата инструкция на специалиста към своите играчи е да атакуват яростно Тони Кроос, чиито отигравания са в голямата си част предвидими. Конте е наблегнал на факта, че халфът на Реал почти винаги предпочита да подава вляво.

Другият играч, който ще бъде подложен на по-сериозна преса ще бъде Джошуа Кимих, когото треньорът на Италия вижда като слабото звено в немската отбрана. Последното задание към италианците ще е да изтощят максимално Сами Кедира. Играчът на Юве е брилянтен в техническо отношение, ала показателите му дотук показват, че тича доста по-малко от другите си партньори в халфовата линия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drogba_fen_911
01.07.2016 14:28

Утре очаквам заглавие: Ел Феномено намери слабите места на Конте *lol*

CFC_H_A_Z_A_R_D
01.07.2016 02:50

Winner Дали е намерил слаби места в СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН ще се разбере във събота на терена.Аз се надявам обаче да е,защото това ще потвърди думите ми,че с него начело може би,само може би има шанс пак да се върнем на върха и то не само в Англия!!!

j_mourinho
30.06.2016 19:01

Утре очаквам заглавие: Конте спука от бой немските каски.

night_wolf1984
30.06.2016 18:51

Утре очаквам и заглавие Конте улови слабините на Германците !!!