Гарсес оставя ЦСКА без пари

21:05
Гарсес оставя ЦСКА без пари
ЦСКА може да не успее да погаси всичките си задължения, защото продажбата на Хосе Луис Гарсес в Академика Коимбра е на път да се провали. Мениджърът Жорже Байдек признал, че продажбата на "Ел Пистолеро" в Академика е само една най-обикновена възможност, която обаче далеч не е сигурно, че ще бъде осъществена.

Иначе Томов и подопечните му брояха за сигурни парите от трансфера на Гарсес. Поради тази причина Сашо Гарибов бави разплащането си с Вихрен. От управата на клуба в Сандански пък отново изригнаха срещу несериозното отношение на ЦСКА по изплащането на дължимата финансова сума за трансфера на Удоджи. "Червените" трябваше да се разплатят с Вихрен до 4 юли.

Въпреки безпаричието на "Българска армия" ЦСКА продължава да се подсилва. 31 кратните шампиони парафираха за 3 години с Венци Велинов, син на Джони Велинов. Малко преди това с 2-годишен контракт се сдоби и Влади Златинов, също бивш юноша на клуба. Така нападателят Златинов вече е реален конкурент на Ней и Евгени Йорданов.

С "армейците" подписаха още Мартин Тошев и Ели Маркес. Същото най-вероятно ще стори и латвиеца Викторс Мороз, който се е понравил на Димитър Пенев. В ЦСКА ще остане и Йордан Тодоров, двукратносбогувал се със съотборниците си, но така и не успял да премине в чуждестранен клуб.

Междувременно се разбра, че заради срещата за Суперкупата ЦСКА - Литекс на 3 август, в района около Националния стадион "В. Левски" ще бъде променена организацията на движението на превозни средства: от 08.00 ч. до приключването на мача се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Гурко" (между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "В. Левски") и на моста пред Националния стадион "Васил Левски".

От 17.00 часа на 3 август до приключване на спортната проява се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. Гурко" (между бул."Васил Левски" и бул."Евлоги Георгиев"), по бул. "Евлоги Георгиев" (между бул."Черни връх" и "Орлов мост"), по бул. "Евлоги Георгиев" (между бул."Мадрид" и "Орлов мост") и по бул."Драган Цанков" (между бул."Евлоги Георгиев" и бул "П.К.Яворов"). Забраната не важи за превозните средства на градския транспорт. Частично ще бъде скъсен маршрутът на автобусна линия "75" - автобусите ще се движат до Военната академия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация