Левски спешно дири вратар, взимат халф от Спартак Вн

21:15
Левски спешно дири вратар, взимат халф от Спартак Вн
В Левски отново са притеснени, този път спешно издирват добър вратар, тъй като в наличност им остана само Георги Петков. Вторият страж Божидар Митрев се възстановява след операция, а третия Цветан Димитров получи болки в коляното и не тренира. "Сините" все още нямат отговор за искания латвийския национал Павловс. Той бе харесан от Вуцов, но продължава да пази за настоящия си клуб Венспилс, който играе квалификации в Шампионската лига.

Левски е на път да остане и без един от най-силните си нападатели – Георги Христов. Той не тренира с тима, а официалната формулировка на Вили Вуцов е, че му дава почивка. Според запознати в Левски се пазят, за да не получат наказание от УЕФА, след като Ботев подаде доста жалби и заведе съдебни искове. До този момент Батков все още не е подписал договор с голмайстора на "А" група, точно заради тези опасения.

Все пак има и добра вест! Вицешампионите се подсилиха с най-добрия играч на Спартак Вн Боян Илиев. Той е играл за "соколите" като защитник, халф и нападател. Най-вероятно Илиев ще заеме поста дефанзивен халф, след като Сърмов по спешност влезе в "Пирогов" и след като Макаби Тел Авив поиска 1,6 млн. евро за харесания от Вили Вуцов Жонатан Асус. Вили се интересувал и от двама полски национали - Рафал Муравски (Лех Познан) и Михал Паздан (Гурник Забже).

Междувременно синът на Иван Вуцов се раздели с още един футболист - в Сливен ще играе юношеският национал Исмаил Иса. При Драголюб Симонович вече е и Цветомир Митев, който също е преотстъпен от вицешампионите. 17-годишният шампион с Левски юн. мл. възраст Даниел Шмидин пък вкара гола за победата с 1:0 на дублиращия тим на "сините" в спаринга срещу втородивизионния Балкан (Ботевград). Левски обаче не се подготвя само за срещите си в ШЛ, а и за двубоите в "А" група. Поради тази причина Асен Букарев и Кирил Вангелов разузнаха съперникът на вицешампионите за първия кръг Вихрен, който би Миньор Пк с 2:1 в контрола.

Разбра се още, че в официалното си представяне Левски ще има тежък мач срещу намиращия се в страхотна форма Вердер в сряда. Това се изясни след като тимът от Бремен смачка Ханза с 5:1.

Почитателите на Левски, могат да гледат двубоя с Вердер като си купят билети и в събота, часове преди проверката с Паралимни. Касите на ул. "Тодорини кукли" ще бъдат отворени от 14.00 до 18.00 ч. Цените за срещата с Вердер са: по 10 лв. за сектор "А", по 5 лв. за сектор "В" и по 1 лв. за сектор "Б".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация