Тандемът Наско - Мъри се завръща в Левски

09:00
Тандемът Наско - Мъри се завръща в Левски
Мечтан подарък може да получат феновете на Левски за Коледа. Голяма е вероятността "сините" да посрещнат 2017 година с тандем Наско Сираков - Станимир Стоилов начело на отбора. Както е известно, Вълка е гласен за президент, след като на предстоящото общо събрание в края на август бъде официално обявен новият главен акционер в клуба.

Според някои информации новият треньорски тандем ще бъде Велислав Вуцов и Антон Велков. "7 дни спорт" обаче твърди, че е много вероятно Люпко Петрович да остане начело на тима до Нова година, а тогава на негово място да се завърне Станимир Стоилов.

Мъри почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на клуба Саян Хамиджанов, който ще освободи поста си и обави, че не може да гарантира оставането на Мъри при новата власт.

"Много съм щастлив, че преди две години успяхме да уредим този висококвалифициран специалист да поеме нашия клуб. За никого не е тайна, че българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптиран към нашите реалности и знаещ как да постигне резултати на международната сцена. Въпреки това е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов и целия треньорски щаб", обясни Хамиджанов пред сайта sport.kz.

Новината идва в точния момент за Левски, а Сираков е идеалният човек, който да убеди Стоилов да приеме предложението на "сините", въпреки че то ще бъде в пъти по-ниско във финансово отношение от парите, които наставникът получава в Казахстан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
09.07.2016 10:08

Дано,бе..само жалкото е,че тая година няма да има вечно дерби...*sad*

Betinfinity
09.07.2016 13:46

Ех, мечтите ви са голями, колкоте е голяма и планетата ви Левскария!! *ball*