Конте: Много е важно да върнем Азар към най-добрата му форма

17:42
Конте: Много е важно да върнем Азар към най-добрата му форма
Новият мениджър на Челси Антонио Конте сподели мнението си относно една от големите звезди на лондончани Еден Азар. През 2015-та белгиецът бе обявен на най-добрия футболист във Висшата лига, след като бе с основен принос за шампионската титла на тима. След това обаче последва сериозен спад в неговото представяне, а Челси загуби титлата след кошмарен сезон.

"Изминалата кампания бе много лоша за играчите. Направо е изумително, че клубът завърши на десето място. Когато в тим като Челси, разполагаш със страхотни футболисти, сред които е и Еден Азар, очакванията няма как да не са високи. За нас е много важно да върнем Азар към най-добрата му форма – технически, физически и психически. Вече разговарях с него и съм много щастлив, че имам възможността да тренирам фантастичен играч като него”, заяви Конте.

"Клубът разполага с футболисти с огромен потенциал, които могат да стигнат до върха. В момента футболният свят не ги поставя на едно ниво с Меси, Роналдо или Неймар, но аз съм убеден, че моите играчи могат да стигнат до там”, допълни още италианският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация