ЦСКА получава \"Трофей на непобедимите\"

16:03
ЦСКА получава \"Трофей на непобедимите\"
Явно на привържениците на ЦСКА им е писано да бъдат поливани ту с топла, ту със студена вода. След титлата и празниците по случай 60-годишният юбилей последва финансов колапс, който доведе до разпродажбата на основни единици, а най-големият проблем, лиценза за "А" група, до който има само 72 часа, все още не е решен.

Все пак малко радост може би ще донесе признанието от страна на испанското футболно издание "Don Balon". От 4 сезона насам реномираното списание определя своя носител на отличието "Трофей на непобедимите", който се връчва на онзи европейски отбор с най-малко загуби в своето първенство.

Наградата ще бъде връчена на отбора на ЦСКА непосредствено преди мача за Суперкупата на България в неделя.

За отминалия сезон 2007/08 "армейците" заедно със сръбския Цървена Звезда нямат допусната загуба и ще си поделят трофея. Преди тях носители са били отборите на Шериф (Молдова), Аполон Лимасол (Кипър) и отново сръбски представител в лицето на Партизан Белград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
02.08.2008 12:22

Чакам коментара на Томов как е донесъл и този трофей-току виж и него си отнесъл барабар със Суперкупата за вкъщи

Makata
01.08.2008 23:29

нещо мн самочувстие набрахте,ти може да предпочиташ и барселона,ама си прав да се застраховаш че и бате са класа

wolfy07
01.08.2008 23:19

браво на червените!Честита купа първа и последна за близките 5-6 години!А за Бате Борисов визте колко милиона евро са дали за селекция,аз бих се зарадвал да ни се падне примерно Арсенал!

soul_soul_x
01.08.2008 20:24

Честито на ЦСКА, аз съм левскар, но наистина смятам, че си заслужиха поне малко радост напоследък. Все пак не са те отговорните са глупостите на Томов (не заслужава уважителната форма ! ).
dracula_88 , не обичам много да гадая, но първо че не се знае дали ще се паднем с БАТЕ Борисов, второ че изобщо не са хубав съперник, дори и да са те. Много мотивирани, те не са "някакви си беларусци", а са една сила в момента!

dracula_88
01.08.2008 16:09

С предсавянето си през сезон 2007/08 г. момчетата и треньорското ръководство напълно заслужиха титлата си, както и купата, която сега ще им връчат. Вярвам в отбора и се надявам това отличие да им даде стимул да спечелят Суперкупата, а в края на годината - и титлата. И разбира се, нека попитаме г-н Томов защо сега Левски, а не ШАМПИОНЪТ ЦСКА ще играе срещу някакви си беларусци в 3-ия кръг!