Клоп за Сако: Има определени правила, които трябва да се уважават

14:39
Клоп за Сако: Има определени правила, които трябва да се уважават
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри причините, поради които изпрати Мамаду Сако обратно в Англия само няколко дни след началото на предсезонното турне на мърсисайдци. Още в понеделник френският бранител, който в момента лекува контузия в ахилеса, бе качен на самолета за Острова, като този ход бе разтълкуван от медиите като почти сигурен знак, че дните на Сако на "Анфийлд" изтичат.

"Не е толкова сериозно... Мамаду изпусна заминаването, след това пропусна тренировка, а накрая закъсня за вечеря... Тук градим група, започваме от начало, така че си помислих, че има смисъл да го изпратя обратно в Ливърпул и след осем дни, когато се приберем, можем да говорим за това. Но всичко това не е толкова сериозно. Имаме определени правила, които трябва да се уважават. Когато някой не ги уважава или просто оставя в мен чувството, че не ги уважава, то аз трябва да реагирам", каза Юрген Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
28.07.2016 20:44

Едно от нещата,които са ме карали винаги да уважавам Клоп. Този човек просто си има правила и начин на работа и не го интересува кой си,не ги ли спазваш,изхвърчаш. Личното ми мнение е,че вече доста малко останаха мениджърите,които се държат по подобен начин с всичките си играчи.
Тези действия превръщат този човек в бъдеща легенда.

Drogba_d
28.07.2016 15:29

Браво на Клоп !

Man7united
28.07.2016 17:02

Така е всеки треньор би го направил, но ако беше Моуриньо веднага щяха да разцъркат, че губел съблекалнята, пак въртял скандали и т.н,