Боримиров: Разликата ще е в публиката

17:31
Боримиров: Разликата ще е в публиката
Малко след жребия в Нион спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров сподели своето мнение относно съперниците и очакванията за двубоите на "сините" от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Определено ни се падна приемлив съперник с оглед на останалите отбори в урната на поставените, които можехме да изтеглим. Видяхме преди няколко дни резултатът между тези два отбора, което за пореден път доказва, че силите в европейския футбол са изключително изравнени. Според мен ще се получат добри сблъсъци, от които искрено се надявам Левски да излезе крайния победител", каза Боримиров.

"Изключително важно е в предстоящите дни да успеем да се концентрираме максимално и да се абстрахираме от натиска около отбора и предварително големите очаквания, от където се поражда и подценяването на съперника. Първата ни среща е в София, което означава че трябва да положим всички усилия да вземем най-добрия резултат още преди реванша. Убеден съм, че и в двата мача нашите привърженици ще създадат страхотна атмосфера, която да ни облагодетелства в сравнение със съперника", заяви участникът в Шампионската лига с отбора на Левски Даниел Боримиров.

"Надявам се в контролната среща с Вердер Бремен, която е тест за състоянието ни, Левски да покаже истинското си лице и да даде сериозна заявка за двубоите с Андерлехт или БАТЕ Борисов", сподели още спортният директор на вицешампионите

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Loser_91
02.08.2008 12:54

valenciq това не трябва да го приемаш като клубна вражда между Левски и ЦСКА, а като БЪЛГАРИ срещу БЕЛГИЙЦИ (Левски сррещу Андерлехт)
Какъв българин си ако викаш за белгийците

nista
01.08.2008 18:31

Аз като съм за Славия какво трябва да правя? Да плюя против двата отбора ли? Напротив даже ще отида да гледам мача на Левски в София.

nista
01.08.2008 18:29

Знаеш ли колко прост показваш че си с този коментар.Ти не си българин.Ае вари да духаш супата и да чакаш ЦСКА да влезе в Шампионска лига.Няма да е този сезон но се надявам от догодина да имаме двама участника в ШЛ.И по възможност това да са Левски и ЦСКА за да няма такива изказвания от типа на valenciq и много други потребители.В момента Левски ще се бори за влизане в групите и повечето българи с малко изключение ще се надяваме за добро тяхно представяне.

dunavec
01.08.2008 17:52

Бореее... можеше да се съгласиш да играеш още 1 година!
И сега нямаше Вили Вуцов да търси дефанзивен фалф и да се чуди
дали да слага Гонзо на тоя пост!

roommen
01.08.2008 17:49

Всички български отбори имаха къмета да им се паднат преодолими съперници , дори бих казал възможно най-приемливите отбори от всички останали .Стискам палци за всички да продължат напред и влизане в групите на ШЛ и УЕФА .Ако Левски успее да влезе в ШЛ програма максимум е 3 място , което е много трудно на този етап, но останалите отбори според мен ще влязат и излязат от груповата фаза на УЕФА.