Люпко недоволен: Агонията продължава

22:04
Люпко недоволен: Агонията продължава
Старши-треньорът на Левски Люпко Петрович бе изключително ядосан след нулевото равенство с Монтана. Сините започнаха по кошмарен начин сезона в Първа професионална лига, след като пред собствена публика не успяха да стигнат до трите точки.

Носителят на КЕШ за 1991 година с Цървена звезда бе видимо афектиран след двубоя, трудно намираше думи да обясни случилото се на терена и сам сложи край на интервюто си край пистата. При прибирането си пък наставникът на 26-кратния шампион на България бе освиркван от феновете в сектор "В".

"Първата част играхме лошо, нямахме положения. През втората създадохме няколко, но нямаше кой да вкара. Това е голям наш проблем, който трябва да решим. Не съм доволен нито от играта, нито от съдийството. Казах и след мача на арбитъра, че си свърши добре работата. Не отсъди две чисти дузпи в наша полза. В този момент обаче ни липсва много. Трябва да се поправят и играта, и много други неща в клуба", лаконичен бе Петрович.

По-късно, по време на пресконференцията си, Люпко, видимо афектиран и обезверен, заяви, че не знае кога Левски ще стигне до първата си победа под негово ръководство. Още повече, че в следващия кръг сините гостуват на традиционно трудния си съперник Локомотив Пловдив, а след това приемат шампиона Лудогорец в столицата. "Агонията продължава", с иронична усмивка заключи специалистът и допълни, че няма идея дали ще се прибегне до привличането на нови играчи: "Питайте г-н Желязков."

Старши-треньорът на Левски изрази огорчението си и от случилото се с Хеан Деса. Перуанецът, който влезе в конфликт със сръбския специалист по време на реванша в Лига Европа с Марибор, се появи на почивката, но само десетина минути по-късно бе изнесен със сълзи на очи от терена на "Георги Аспарухов".

"Деса ми каза, че не е футболист за десет минути, мислех, че е готов поне за едно полувреме. Видя се обаче какво се случи. Това е непрофесионално. Закъснява с десет дни за подготовката, не тренира наравно, изостава от съотборниците си, контузва се, след това отново тренира и в крайна сметка се стигна дотук", допълни още Петрович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари