Възможните съперници на Лудогорец в плейофния кръг на ШЛ

08:32
Възможните съперници на Лудогорец в плейофния кръг на ШЛ
Лудогорец чака своя съперник за плейофите на Шампионската лига.

Жребият ще бъде теглен в петък от 13:00 часа, а вече станаха ясни всичките възможни съперници на "орлите", които няма да бъдат поставени.
Това са Селтик, който отстрани в последната секунда с дузпа Астана на Станимир Стоилов, Виктория Пилзен, Ред Бул Залцбург, АПОЕЛ Никозия на Живко Миланов и Легия Варшава на Михаил Александров.

Последният напусна Радзград след четири поредни титли с Лудогорец през зимата. Първите двубои ще бъдат на 16 и 17 август, а след това на 23 и 24 август са срещите-реванш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
04.08.2016 18:47

Всички са напълно преодолими с изключение на Ред Бул Залцбур, само с тях може да се затруднят.

nikolaigalata
04.08.2016 18:10

Между другото Вандерсон и Кафу също имат българско гражданство. Да ги взимат в националния и поне заедно с Марселиньо ще имаме няколко свестни футболисти .

CkykaaManiq
04.08.2016 17:00

лудогорец никак не са за подценяване и се надявам да направят и тази година такива мачове както играха преди срещу реал , ливърпул и базел но тогава нямаха тоя късмет който им трябваше иначе страхотни изненади направиха , дано и сега да направят красиви мачове стискам палци за момчетата

nikolaigalata
04.08.2016 16:35

Ако например опонентите ги подредите по цена на отбора, те се подреждат по следния начин от силен към по- слаб :
Селтик - £47.86m
Залцбург - £41.57m
Легия Варшава - £19.51m
Виктория Пилзен- £18.08m
Апоел Никозия - £13.30m

И Лудогорец - £37.51m
( цените са в английски лири )
Значи най-добре е да се паднес срещу някой от последните трима , иначе срещу Залцбург или Селтик ще е много трудно.

nikolaigalata
04.08.2016 20:41

Прав си до някъде батка *ball*

simon_66
04.08.2016 17:17

Брато, цената на играчите в днешно време не е от такова значение. Важно е да имаш колектив, а не скъпи като цена индивидуалности в отбора. Пример на момента- Лудогорец-Ливърпул(смешно е да се сравняват бюджетите и цените на играчите, но на терена се видя, че отборите и в двата мача в Шампионска лига са равностойни). Затова казваме, че не искаме да се падат Пилзен и Залцбург, защото играят от доста време играчите им заедно, ядрото им е запазено и се правят минимални промени в съставите им. Легия не знам защо обаче няма почти нищо общо с играта от миналата година и поминалата, когато унижиха Селтик. Селтик е с нов треньор и засега лекият жребий и глупостите на защитниците на Астана ги спасиха вече от ранно отпадане в турнира. Много ще се изкефя да се паднат те в утрешния жребий. Естествено най-желан е АПОЕЛ-продадоха си преди 2-3 години някои от звездите след фурора в Шампионска лига и сега са един напълно обикновен отбор! Бих ги сравнил с Цървена Звезда и смятам, че са една идея по-слаби. Гледах им по един мач досега срещу Ню Сейнтс и Розенборг(домакинските)-ами правят силни последни 15-20 минути, когато всъщност и бележат основно попаденията си, така че паднат ли се, трябва да играем на макс срещу тях до последния съдийски сигнал, да няма после вайкания. Остава да изчакаме утрешния ден и да видим кой ще се падне *smile*

nikolaigalata
04.08.2016 15:10

В този сайт само пишете името на отбора или играча и веднага му излиза цената .

red_army_10
04.08.2016 14:51

Поляците и чехите са коварни, но не бих казал, че са непреодолими. И аз споделям мнението, че Залцбург изглеждат като най-лошият вариант, може би следвани от Легия и след това Виктория. Селтик и АПОЕЛ са напълно преодолими отбори, лично аз си пожелавам кипърците, но както вече е споменато, най-важното е да не са австрийците, защото ми се струва, че ще берем ядове срещу тях. Успех и нека не забравяме, че Лудогорец си осигури европейски футбол, та и пари ще има за клуба, и коефициента ще се вдигне, популярността на клуба на евро сцената ще е по-голяма и най-вече, очакват ни интересни мачове на есен.

fivooo
04.08.2016 13:59

За мен по трудност са : Пилзен, Легия, Залцбург, АПОЕЛ, Селтик.

katal0neca
04.08.2016 17:08

Коефициентите нямат никакво значение, важна е моментната форма.

nikolaigalata
04.08.2016 15:09

Но защо според теб са така ? Трябва да дадеш някакви доводи . Ние тука размишляваме кой, как и защо . *beer* Между другото най-лесно е като се видят или коефициентите на отборите или кой отбор на колко милиона е оценен според играчите които има . А това ясно се вижда в сайта Трансфермаркет [@link http://www.transfermarkt.co.uk/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=ludogore&x=0&y=0]

Barca_Kahn
04.08.2016 12:18

Доста равностойни са и 5-те отбора, които могат да се паднат и определено не са непреодолими, даже напротив всички са далеч от най-добрата си форма. Мисля, че който и да се падне Лудогорец ще ги елиминира просто ми се струва, че са по-силни от всеки от 5-те отбора в момента.

pr0pi
04.08.2016 11:56

Някой знае ли дали стадиона в Разград отговаря вече на европейските изисквания и там ли ще се играят мачовете от груповата фаза?

sundza
04.08.2016 12:51

Мисля, че дори да отговаря разградчани ще предпочетат да играят в София заради по-големия капацитет. Видя се предния път, че стадиона се пълни и има смисъл да е там. Дано влязат,че да видим пак добри отбори на живо.

Anatoli93
04.08.2016 11:53

Брех, че е приятно да видиш тема за български отбор в евро турнирите без негативни или обидни коментари...Браво на Лудогорец, който и да им се падне имат сили да прескочат плейофите!

Dankata97
04.08.2016 10:52

Ще видим, аз имам чувството, че на нашите все най-трудните им се падат, дано да не стане така.

Luxury
04.08.2016 08:58

Струва ми се, че най-трудните отбори тук са АПОЕЛ Никозия и Легия Варшава. Селтик, откакто не се конкурират с Рейнджър не са това, което бяха по времето, когато например Стенли играеше там и мисля, че са лесно преодолим съперник (с уговорката, че името им все пак ще си тежи). Виктория Пилзен изглеждат, като не особено труден съперник, но честно казано нямам наблюдения върху тях и играта им. Ред Бул Залзбург не са за подценяване, но имайки предвид играта, която се пропвядва в Австрия ме кара да мисля, че Лудогорец могат да създадат доста проблеми на защитата им. Поляците затвърдиха и на европейското, че футболът им е в подем и Легия по всяка вероятност ще дадат сериозен отпор, но все пак никой от възможните съперници не би бил фаворит срещу Лудогорец, като шансовете ще са поне 50:50. Една голяма удивителна трябва да бъде поставена на защитната линия на разградчани, защото в тези мачове всеки гол носи огромна тежест и срещу една по-компактна защита, грешките допуснати срещу звездашите няма да е толкова лесно да се коригират от нападението. Все пак успех на Лудогорец, като тяхната "мисия невъзможна", изглежда доста постижима.

biancorosso
04.08.2016 08:52

От най-трудния към най-лекия: РБ Залцбург, Легия, Виктория, Селтик, АПОЕЛ.

simon_66
04.08.2016 09:46

Абсолютно и аз така ги мисля като трудност!

simon_66
04.08.2016 08:51

Спрямо моментната форма Залцбург ще са най-неудобни! На Легия им гледах мачовете срещу Тренчин и бяха доста дефанзивни и в двата двубоя, като Тренчин контролираше основно играта, но така и не успяха да отбележат гол за 180 минути. Пилзен винаги могат да са неудобни, защото имат доста опитен състав, макар и да бяха на 5 минути от отпадане от Карабах. Селтик са абсолютни късметлий, както винаги-миналата година ги класираха напред след онова безумие на УЕФА, след като бяха футболно изядени, сдъвкани и изплюти от Легия Варшава, тази година отстраниха Линкълн, след загуба от абсолютен новак в европейския футбол, а след това Астана след 2 дузпи в Шотландия-да, реално съществуваха, но срещу Лудогорец да не се надяват на подобни глупости, а и Лудогорец обича също като Селтик да владее топката, така че ще станат готини мачове, след които съм абсолютно сигурен, че Лудогорец ще продължи напред. Обаче лично аз си пожелавам АПОЕЛ Никозия-отборът няма нищо общо с онзи, който направи фурор преди 3-4 години в Шампионската лига, а и късметът им дойде вече в повече. За мен това ще е най-приемливият жребий. Лудогорец могат да ги бият без проблем и в двата двубоя даже! Успех и най-важното е да не видим Лудогорец-Залцбург на таблото, че няма да е никак добре втори пореден път Лудогорец да има най-тежкия възможен съперник, след като миналия кръг се падна Звезда.