Илиев: Заслужено стигнахме до равенството

21:48
Илиев: Заслужено стигнахме до равенството
Наставникът Локомотив Пловдив Илиан Илиев сподели след спечелената точка срещу Левски на стадион "Лаута", че равенството е справедливо.

"Получи се нервна среща, но пък интересна. Започнахме перфектно мача и ако трябва да бъдем недоволни от нещо, то това е, че направихме грешка, за да обърнат резултата. Нашата цел беше да променим духа по време на почивката. Да накараме футболистите да повярват, че могат да направят обрат", коментира наставникът на Локомотив.

"До изравняването на резултата бяхме натиснали Левски и мисля, че го направихме заслужено. Все пак мисля, че резултатът е справедлив. Имам някои забележки към играчите си в дефанзивен план. Мисля, че двата отбора дадоха всичко от себе си, като и всеки от двата отбора могат да съжаляват. Очакванията бяха големи, дойдоха и доста хора на стадиона. Футболистите трябва да свикват с напрежението. Успяхме да се върнем в мача. Играхме за трите точки, както и Левски, но не успяхме", продължи Илиев.

"Имаме доста варианти в предни позиции, но имаме проблеми с хората пред защитата. Тук трябва да работим и да кажа на младите ни футболисти на тези позиции, че трябва да бъдат готови", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация