Кой ще е новият носител на Суперкупата на Европа?

11:38
Кой ще е новият носител на Суперкупата на Европа?
Европейският клубен шампион Реал Мадрид и носителят на трофея в турнира Лига Европа - Севиля, трябва да определят тази вечер носителя на Суперкупата на Европа. Мачът, който е с начален час 21:45 наше време, ще се изиграе на стадион "Леркендал" в Трондхайм, Норвегия. 
 
С този двубой официално ще бъде открит новия клубен футболен сезон 2016/2017 в евротурнирите.
 
Довечера треньорът на Реал Зинедин Зидан няма да може да разчита на възстановяващите се от контузии Кристиано Роналдо, Кейлър Навас, Фабио Коентрао, Тони Кроос, Гарет Бейл и Пепе, както и на нападателя Карим Бензема.
 
От своя страна новият наставник на Севиля Хорхе Сампаоли има далеч по-малко проблеми в състава си, като със сигурност извън плановете му са само Беноа Тремулина и Михаел Крон-Дели, които лекуват травми. 

Стартови състави:

Реал Мадрид (4-3-3) - Касия, Марсело, Рамос, Варан, Карвахал, Ковачич, Касемиро, Модрич, Иско, Мората, Хамес

Севиля (4-3-3) - Сория, Ескудеро, Карисо, Колодзиечак, Парея, Корея, Ибора, Кранвитер, Кийотаке, Бен Йедер, Коноплянка

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
09.08.2016 19:58

Тоя мач винаги се е играл в последния петък от месеца, когато се теглеше и жребия за груповата фаза на ШЛ. Доста абсурдно решение на УЕФА да го насрочи за 9 август при положение че имаше европейско първенство и копа Америка, а конкретно Реал имаше на двата турнира над 10 представители и това го поставя в неравностойно положение спрямо Севиля, които я имаха един или двама играчи на тия форуми, я не. Със сигурност Навас, Пепе, Кроос, Бейл, Бензема и Роналдо пропускат мача, а това е половината отбор. Все пак се надявам и с наличния потенциал да успеем да се преборим със Севиля. От мене едно трудно 2-1.

colibri
09.08.2016 16:55

Роналдо и Навас несъмнено ще липсват,Пепе е страхотрн защитник,но и много груб и като че ли е по-добре да го няма.Колкото до Бейл и Бензема мисля,че ще са на линия и ако не цял мач,поне като резерви.А на Севиля може би най-много ще им липсва Гамейро.2-0 от мен. ;-)

ManCity4ever
09.08.2016 14:08

Реал нямат много добър стартов състав , понеже имат много контузени , така че ще е много оспорвано .

danialves2
09.08.2016 15:58

До колкото знам само Роналдо е контузен. Другите големи имена, които нямат да вземат участие не са в най-доброто си физическо състояние. Може и да греша, да има и други контузени. *smile*

Luxury
09.08.2016 13:39

Дано се получи добър мач и по - добрият да спечели суперкупата!