Конте отряза Юве за Матич и им предложи...Фабрегас

11:33
Конте отряза Юве за Матич и им предложи...Фабрегас
Мениджърът на Челси Антонио Конте категорично е отказал да се раздели с полузащитника Неманя Матич, който доскоро бе основната трансферна цел на Ювентус.

След разговори между представители на двата клуба е станало ясно, че сините са готови да се разделят с Франсеск Фабрегас, съобщава "Тутоспорт" на първа страница днес.

Ако от Юве решат да предложат 45 милиона евро за бившия футболист на Арсенал и Барселона, сините ще приемат офертата.

Подобна сделка ще излезе солено на Старата госпожа, тъй като личните условия на самия играч са доста солидни за финансите на Юве.

Сеск настоява да получава не по-малко от 7 милиона евро на година. В случай, че торинци се съгласят на подобно споразумение, то плеймейкърът ще се превърне във втория най-скъпоплатен футболист на Юве.

Както е известно, в момента номер 1 по заплата сред кавалерите на Старата госпожа е Гонсало Игуаин. Той взима по 8 милиона евро на сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.08.2016 07:56

Не съм съгласен,че времето на Фабрегас е минало!!!Общо взето млад човек и футболист има още поне 4,5 години на такова високо ниво и без това никой от нашия отбор не беше във форма миналия сезон с изключение на Вилиан и до някаква степен Коща.Иначе безспорно най-добрите му години бяха в Арсенал и първите две в Барса.Жалко,че тогава напусна Артилеристите за да търси славата в Барселона.

pesholudiq
13.08.2016 00:29

Предлагал им да.. Фабрегас си е класа, само тези, които не са го гледали ще кажат обратното.. Било му минало времето хахаха Спрете наркотиците, е, хора..

djarata
12.08.2016 13:10

Защо му трябваше да се връща в Барселона на Сеск..

Amateur2017
13.08.2016 09:26

Първо го изритаха от Барса още в "дерските" му години, но явно това не му стиугаше, та предаде отбора, който го разви от нищото до нещото, за да отиде пак в Барса и пак да го наритат , за да се стигне до там, че никой да не го иска и да отиде под ръководството на човека, който му стъпваше върху главата!? Много ясно, че все се пита "защо му трябваше да напуска Арсенал". Да беше вече на 28-29 години, като Ван Перси, да напусне, за да спечели 1-2 трофея и да се пенсионира. Но той напусна в най-силните си години. И отново немил-недраг. Арсенал не го искат вече, Конте (ако примеме за вярна статията) не го иска, Моу не го иска в Юнайтед, Барса не го искат обратно. А можеше да си остане в Арсенал и да стане истинска легенда. Но... така му се пада. Иначе силно се надявах да вземем Матич вместо Погба, но Конте не е глупав изобщо *smile*

Drogba_d
12.08.2016 21:43

Защото му се печелеха титли и му се играеше в един от най добрите отбори с най добрите футболисти и си е много добре фабрегас не вярвам конте да не го иска

biserms
12.08.2016 12:54

Тоя отдавна му мина времето. По-добре да си седи в Челси.