Зизу реши: Реал поставя Хамес на сергията

13:22
Зизу реши: Реал поставя Хамес на сергията
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е взел решение относно бъдещето на Хамес Родригес, съобщава вестник „AS“. Ръководството на испанския гранд е готово за първи път да изслуша оферти за колумбийския футболист и да се раздели с него при добро предложение.

Хамес не успя да впечатли Зидан по време на подготовката, а в мача за Суперкупата на Европа затвърди негативното впечатление.

Много сериозен интерес към Хамес има от страна на Арсенал, както и от Челси.

Арсенал ще трябва да приготви минимум 53 милиона паунда, за да привлече Хамес.

Родригес има договор с 11-кратния европейски клубен шампион за още четири сезона.

Колумбиецът премина в испанския гранд от Монако през 2014 година за близо 80 милиона евро.

Както е известно, по-рано през това лято Родригес разкри, че е отхвърлил примамлива оферта от ПСЖ, тъй като желанието му е да остане на "Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levskirealss
15.08.2016 17:26

По-добре да продаде непостоянния и напълно излишен с оглед на наличните футболисти Хамес отколкото да продадем Иско. Иско е много полезе футболист и когато е в 11-те в повечето случаи се представя на ниво докато същото не важи за Хамес.

persie1992
12.08.2016 15:44

Йозил съвсем скоро ще подписва нов договор. Иначе за Хамес не вярвам да имаме някакъв интерес към него, приоритетите са Мустафи и нападател.

ilkoc
12.08.2016 15:16

И аз много искам да видя Йозил отново в Реал и да направят една халфова линия: Кроос, Модрич, Йозил и в по-важните мачове Каземиро, но за съжаление не виждам как ще стане, Перез няма да го върне дори и Йозил да иска