Зидан не иска Фабрегас в Реал Мадрид

09:37
Зидан не иска Фабрегас в Реал Мадрид
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан няма намерение да подсилва състава си с полузащитника на Челси Франсеск Фабрегас. Френският специалист обясни, че разполага с няколко класни изпълнители в средната линия и с още един халф ще му бъде много трудно да решава кой да излиза на терена.

Самият Фабрегас тези дни каза, че има намерение да остане в лондонския клуб.

Зидан също така бе категоричен, че Хамес Родригес ще остане на "Бернабеу". Колумбиецът взе участие в контролата с Реймс и отбеляза един гол за победата с 5:3. "Доволен съм от играта му с Реймс. Вече се уморих да повтарям, че Хамес ще остане в Реал. И моят отговор не се променя", отсече Зизу, цитиран от "Марка".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
18.08.2016 12:15

В дадената статия няма точна информация Зидан да е казвал, че не иска Фабрегас в Реал Мадрид. Аз не се и съмнявам, че не го иска, защото този човек просто не е за нашия клуб. Минал е през редица отбори, вече класата му е полуизтискана- не може да ни даде това, от което се нуждаем, защото ние се нуждаем от това, което е на на най- високото ниво. Вярно е, че е млад- само на 29 години е, но ние си имаме достатъчно футболисти в халфовата линия. Просто ще стане излишен в нашия отбор. Поредният търкащ скамейката.

WDale
17.08.2016 20:56

Какви проблеми създава Фабрегас? Той нали много държеше да рита в Барселона, ходи, изритаха го... сега в Реал, айде няма нужда от него!

Levskirealss
17.08.2016 16:39

Едва ли някой би искал или платил подобна сума за залязваща звезда,която създава проблеми в съблекалнята,а при наличието на Модрич,Кроос и Иско ще е напълно излишен.

ComsteR
17.08.2016 11:52

Нормално да му писва, едно и също всяка пресконференция а Хамес твърдо остава в Реал.