Ветераните на ЦСКА създават свое обединение

12:52
Ветераните на ЦСКА създават свое обединение
Ветераните на ЦСКА са на път най-накрая да спрат отколешните си различия и да се обединят под червеното знаме. По време на мача с Нефтохимик (5:1) много от тях лично говориха с Христо Стоичков. Кавалерът на "Златната топка" и акционер в клуба им обясни: "Имаме нужда от всички. Само обединени ще сме отново толкова силни."

Димитър Пенев, треньор №1 на века, дори призна, че вероятно ще влезе в управителния съвет. Но ще остане като шеф на ветераните. През годините много от именитите футболисти на най-успелия клуб не са си говорили. След срещите със Стоичков всичко това ще спре. Заедно на мач ще ходят Петър Жеков и Димитър Якимов, Георги Димитров и Георги Велинов, Димитър Пенев и Аспарух Никодимов. Вън от групата остават само малцината ветерани, подкрепящи новосъздадения четвъртодивизионен клуб ЦСКА 1948, информира "Труд".

До дни се очаква ръководството на ЦСКА да обяви новата управленска структура. До този момент са ясни постовете на Христо Янев като старши треньор и Пламен Марков като спортно-технически директор. По време на визитата си на стадион "Българска армия" Стоичков говори и с двамата. Беше и в съблекалнята на ЦСКА, за да поздрави отбора за победата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация