Бомби за БФС от феновете на Левски

23:15
Бомби за БФС от феновете на Левски
Войната между привържениците на Левски и БФС набира сила. Сините фенове дадоха да се разбере, че не са заровили томахавката срещу футболния съюз по време на двубоя от петия кръг на Първа лига с Верея (4:0).

За да демонстрират враждебността си към футболните шефове, от Сектор "Б" на "Аспарухов" полетяха две бомби към пистата. Веднага след това сините запяха и обидни песни, адресирани към ръководителите от улица "Иван Асен II" №26, информира "Труд".

Очаква се от БФС да не останат длъжни на столичния тим и да накажат по доклад клуба с финансова санкция. По-рано този месец феновете на Левски обявиха, че се намират в състояние на постоянен протест срещу БФС. Причините според привържениците са "серия от спорни отсъждания, подминати дузпи, измислени наказателни удари и спестени картони за противниците, безпрецедентни финансови наказания…". Това се казваше в публикувана по-рано декларация от Националния клуб на привържениците. Чашата на търпението пък преля след наказанието на Роман Прохазка за два мача вследствие на сблъсъка му с полузащитника на Лудогорец Абел Анисе.

Всичко това доведе до революция в българския футбол, след като председателят на Съдийската комисия Петър Петров обяви, че в бъдеще съдиите ще се отчитат всеки месец пред медиите. По този начин реферите ще отговарят на нападките от страна на клубовете, за да има обратна връзка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
30.08.2016 11:07

Избягваш да мислиш и да вникнеш в нещата. Сравнявам вдигането на шум, на който рано или късно някой ще обърне внимание. Ако излезеш от рамката на привърженик на твоя отбор и омразата към другия ще проумееш сравнението много бързо и лесно. И коментара ми далеч не е свързан с Левски, дори и футбола, а го казвам като цялостно отношение към всяко едно нещо, което се случва у нас.

crazy_rabbit
30.08.2016 11:32

Не ви мразя, а сте ми безразлични... Живял съм доста години до Герена и всичките ми приятели са левскари, така че за омраза не може да става и дума. Изпитвам неприязъм към просташките изпълнения, на част от публиката ви. Тая част, която троши където стъпи, която не спира да реве от всичко и всички. Ако имахте достатъчно добър отбор, вие щяхте да сте шампиони. Конкретно за случая с Прохазка сте абсолютно прави - наказанието е абсурдно, още повече, че той направи всичко възможно да предпази мадагаскареца. Единственото нещо, което акумулирате е неприязма на всички - както го направиха преди няколко години цесекарите с постоянните си декларации за щяло и нещяло *wink*

crazy_rabbit
30.08.2016 10:26

До коментар [@comment 1921765] от [@user sundza]:

Да сравниш ултраси, хвърлящи бомбички,, с Априлското възстание... уникално !

crazy_rabbit
30.08.2016 06:50

Гледай колко са прости - за да "протестират", пак ще им накажат отбора *lol*

kapitana123
30.08.2016 03:29

Голяма любов туй да нетресеш на клуба нови глоби. Накрая ръководството на Левски ще обяви война на тези "фенове" и ще предпочете да играят на празни трибуни, че някак си по-евтино ще им излиза. Карай, важното е да има оглушителен тътен!

Bitten
30.08.2016 02:51

Дааам, това е начина да получите безпристрастно и честно отношение от страна на главния ръководен орган на българския футбол. Бомби. Умно, разумно решение сте взели. Поздравления!