Конте взима на свободен трансфер бивш играч на Юве

15:07
Конте взима на свободен трансфер бивш играч на Юве
Мениджърът на Челси Антонио Конте иска да подсили още повече конкуренцията в дефанзивен план в своя състав и желае да привлече уругвайския бранител Мартин Касерес, който е свободен агент, след като договорът му с Ювентус изтече.

Конте работи с Касерес в Торино и познава отлично способностите на 29-годишния футболист.

Уругваецът може да даде по-голяма дълбочина в състава на Конте, защото може да играе, като десен бек и централен защитник.

Проблем за Касерес може да се окаже неговото физическо състояние, ако той не успее да покрие тестовете, които ще му бъдат направени. Футболистът през последната година се лекуваше от различни травми, а през последните три месеца се подготвяше индивидуално. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
05.09.2016 16:29

Касерес е супер играч, и е много сърцат при това. Но при наличието на Бардзали, Бонучи, Киелини, Ругани и Бенатия стана излишен. Според мен ще свърши работа на Челси в борбата за титлата (най-малкото като придаде нужната дължина на състава) *wink*

j_mourinho
05.09.2016 16:54

И аз много се надявам трансфера да стане факт.На всичкото отгоре е свободен агент, а както имахме проблеми в защита, сега ще ги решим напълно с този ход.