Илиев: Момчетата са пределно мотивирани и в добро настроение преди мача със Славия

14:59
Илиев: Момчетата са пределно мотивирани и в добро настроение преди мача със Славия
Футболистите на Локомотив Пловдив са готови за мача със Славия и са напълно мобилизирани за сблъсъка си с най-стария столичен клуб, категоричен е старши треньорът на отбора Илиан Илиев. "Черно-белите" гостуват на "белите" тази събота, от 19:00 часа, на стадион "Славия" в столичния квартал "Овча купел".

"Играчите са готови за мача със Славия и ще излязат напълно мобилизирани срещу съперника. Това си пролича и в последната ни контрола със Спартак Миява", уверен е Илиев. Опитният специалист добави, че очаква футболистите на колегата му Александър Тарханов да излязат също силно мотивирани в предстоящия двубой.

"В нашия отбор настроението е отлично. Всички са здрави с изключение на възстановяващия се от травма Аймен Суда. Той ще започне нормални тренировки в понеделник. Днес чакаме от националния отбор на Таджикистан да се върне и Парвизджон Умарбаев. Добре е, че мачът ни със Славия ще се играе на националния стадион "Васил Левски", разполагащ с перфектен терен. Трябва да играем така, както в последните ни две срещи - с Лудогорец и Спартак Миява, да владеем повече топката, да разиграваме и да спечелим победата", добави още опитният специалист.

"Младите ни футболисти, участвали в последната контрола, показаха добро лице и имат шанс да попаднат в първия състав. След няколко кръга ще видим някои от тях в игра. Срещу Славия пак ще направим някои промени в състава. Това е добре за играчите, тъй като те виждат, че трудът, който полагат в тренировките, се възнаграждава", каза още най-добрият треньор у нас през сезон 2009/2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация