Люпко: Не искам да говоря за титлата

00:03
Люпко: Не искам да говоря за титлата
Наставникът на Левски Люпко Петрович бе радостен от успеха на сините при гостуването на Нефтохимик в мач от шестия кръг на Първа лига. Сърбинът обаче не бе изцяло доволен от играта на тима си и смята, че съперникът е показал доста по-голямо желание за победа от неговия отбор.

"Поздравявам играчите на Нефтохимик, които се бориха до самия край. Ако моят тим бе играл така, щяхме да спечелим с 5:0. Трябва да вземем пример от съперника как да се борим. Има и такива мачове, в които не създаваш много положение и не играеш така както трябва, а побеждаваш", каза Петрович.

Специалистът не пожела да коментира обширно дали тимът има шансове за спечелване на титлата, но все пак отбеляза, че е необходима още класа, за да може отборът да бъде на върха за постоянно.

"Не искам да говоря по тоя въпрос. Взехме нови футболисти, които вдигат конкуренцията, но за да мислим за повече ни трябва класа", обясни още Люпко

Петрович обясни и защо Венцислав Христов не е останал в отбора. Според старши треньора нападателят е получил достатъчно възможности за изява, които не е използвал по най-добрия начин.

"Венци Христов получи достатъчно възможности. И в мачовете с Марибор, и в началото на шампионата. Нямам нищо лично против него. Христов е добър футболист, но не е голям играч.", завърши Петрович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danialves2
11.09.2016 12:41

До коментар [@comment 1924371] от [@user finti]:

Този правопис...

sakata_97
11.09.2016 00:24

Ако играта е като днешната тогава наистина няма,много слаб мач изиграха Левски