Седми опит за историята

13:35
Седми опит за историята
Лудогорец единствен развява българското знаме из Европа вече години наред и след като счупи какви ли не рекорди, написа трилъри и създаде легенди, срещу Базел може пак да стане българският пионер. 
 
До момента орлите и Левски записаха шест гостувания в групите на Шампионска лига, но футболът ни още не е взел своята точка навън. И след като в кампанията преди две години първата наша победа бе именно срещу Базел на "Васил Левски", защо сега и "Санкт Якоб" да не стане дом на ново БГ чудо. 
 
Мачът днес може да даде старт и на излизането от групата, а защо не дори и на второ място. Съперникът е силен, програмата коварна, но Лудогорец си знае работата. Отдавна настроението в самолета на орлите преди важен мач не е било толкова приповдигнато. Бразилците пеят, Владо Стоянов пуска лаф след лаф, а другите казват спокойно: "Работата си я свършихме - в групите сме. Каквото спечелим от тук нататък, ще е просто един плюс". И наистина е така. Важните мачове на Лудогорец през този сезон бяха с Цървена звезда и най-вече с Виктория (Пилзен). При тези условия в България е цяло чудо, че имаме роден тим отново в групите на най-комерсиалния клубен турнир. 
 
Преди реванша с Виктория (Пилзен) въздухът около играчите се режеше с нож заради огромното напрежение. Сега е като за празник. Колкото до Базел и огромните закани от тяхна страна, може да стане така, че някои от играчите им да прегорят. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация