Класическа победа за Лестър при гостуването на Брюж (видео)

23:55
Класическа победа за Лестър при гостуването на Брюж (видео)
Клуб Брюж загуби от Лестър Сити с 0:3 на стадион "Ян Брейдъл" в среща от група G на Шампионската лига.

Главен съдия на мача бе гъркът Анастасиос Сидиропулус.

Още в четвъртата минута домакините пропуснаха страхотна възможност да поведат, след като Хосе Искиердо бе изведен сам срещу Шмайхел, но стреля встрани от целта. Този пропуск бе наказан по най-суровия начин, защото минута след това гостите поведоха. Луис Ернандес изпълни дълго тъч, бранител на Брюж отклони топката с глава, като по този начин попречи на Людовик Бютел да се намеси. Олбрайтън, който бе зад гърба на вратаря, засече от въздуха за 0:1.

В 29-ата минута Риад Марез удвои аванса на "лисиците" след много прецизно изпълнен пряк свободен удар. В самия край на полувремето Дани Дринкуотър бе близо до това да направи преднината на Лестър класическа, след като нанесе много хубав шут от въздуха от границата на наказателното поле, но Бютел спаси.

В 60-ата минута Джейми Варди използва скоростта си и нахлу в наказателното поле, където бе препънат от Бютел. Риад Марез изпълни точно дузпата - 0:3.

Пет минути след това домакините можеха да се върнат в мача, но удар на Стефано Денсвил срещна гредата. Малко след това Денсвил имаше нов шанс, но този път Шмайхел се намеси добре и спаси.

Към края Хут пропусна да отбележи четвърти гол за гостите.

Лисиците, които не започнаха добре във Висшата лига, се насладиха на чудесен дебют в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
15.09.2016 12:54

Лестър определено играха много добре. Гледах го мача (по задължение) и мога да го потвърдя. Да, Брюж не са мерило, но нека не забравяме, че Лестър са тотални дебютанти в ШЛ, първи мач, та дори и гостуване. Сериозните мачове предстоят, ясно е, но... не бяха никак зле на терена.

CFC_H_A_Z_A_R_D
15.09.2016 00:05

Браво,браво аз шапка свалям на Лестър!!!Да Брюж определено не са мерило за ШАМПИОНА на Англия и това се видя,но нека печелят щом имат желание нека продължават така в ШЛ.