Клоп: Гледам много футбол от Чемпиъншип

17:30
Клоп: Гледам много футбол от Чемпиъншип

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че неговият отбор ще се отнесе сериозно към турнира за Купата на Лигата и дори смята да го спечели. Утре мърсисайдци гостуват на Дарби Каунти в двубой от третия кръг на надпреварата, а германецът обеща, че ще заложи на силен стартов състав и няма да дава почивка на никого.
 

"Участваме в турнира със задачата да го спечелим. Ще имаме оспорван двубой срещу добър съперник. Ще сме със силен състав. Няма да даваме почивка на нито един играч, който е готов на 100%. След днешната тренировка ще вземем своите решения. Фирмино поднови тренировки, така че ще бъде на разположение."

 

"Гледам много футбол от Чемпиъншип. Интересувам се как се справя Хъдърсфийлд. Дарби Каунти е амбициозен клуб. Досега резултатите за тях не са добри, но това не означава нищо", заяви Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spensi
20.09.2016 17:00

Само адмирации за този голям човек и треньор, мисля че с него ще постигнете много в бъдеще

Rezors
20.09.2016 01:52

Според мен ще се хвърлите за ФА Къп и 4-та. Другата година с по-силен състав може и един требъл да ударите, но не го виждам като много възможно. Но продължите ли с тази игра и правилни трансфери ще си махаме от първото място заедно с Челси,Сити, Арсенал-а, та и Тотнъм.