Суонзи пожела Райън Гигс за мениджър

20:03
Суонзи пожела Райън Гигс за мениджър

Ръководството на Суонзи Сити обмисля варианта да замени мениджъра Франческо Гуидолин с легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, съобщава "Скай Спортс".

 

Италианецът се представи добре начело на лебедите в края на миналия сезон, но тимът започна слабо новата кампания и има само една победа във Висшата лига след пет изминали кръга.

 

През седмицата уелският тим отпадна и от Купата на лигата след поражение от Манчестър Сити, което постави допълнително напрежение върху Гуидолин.

 

Според информациите ръководството вече обсъжда Гигс като евентуален нов мениджър, но все пак собствениците на клуба не искат да правят треньорска рокада толкова рано през сезон и ще дадат още време на Гуидолин.

 

Гигс се раздели с Манчестър Юнайтед преди началото на този сезон, след като изкара близо 30 години на "Олд Трафорд" като футболист и треньор. Той не пожела да остане в щаба на новия мениджър Жозе Моуриньо, тъй като има желание да гради собствената си треньорска кариера и може да има шанса да започне директно от Висшата лига и то в родния Уелс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
23.09.2016 08:05

Няма Мойс, ЛВГ, МОУ, Гуардиола, ...
Гигс би трябвало да бъде следващия САФ, за още 30 години пони, но този път като треньор.

Wolf1
22.09.2016 23:09

Нека се докаже там, че е мениджър с потенциал, а след това стъпка по стъпка да докаже един ден, че е може да води и отбор като Юнайтед. Стискам му палци.