Пеп за критиките към Моуриньо: Невъзможно е да се спечели всеки един мач

14:32
Пеп за критиките към Моуриньо: Невъзможно е да се спечели всеки един мач

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че критиките към неговия колега Жозе Моуриньо са несправедливи, тъй като сезонът едва сега започва.

 

Както е известно, Манчестър Юнайтед допусна серия от три поредни загуби във всички турнири. Поради това, медии и специалисти скочиха вербално на Специалния.

 

"Сезонът току-що започна. Минавал съм през подобни етапи в своята кариера. Чувал съм много неща, които не са истина“, коментира Гуардиола.

 

"От началото на сезона във Висшата лига са изминали само пет кръга. Аз знам какво ще се случи с мен, моя отбор и играчите ми, когато ние не печелим. Невъзможно е да се спечели всеки един мач. Не е възможно да си компютър и да имаш постоянно върхови постижения", каза още Хосеп Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PepG
23.09.2016 23:27

То, че е невъзможно да се печели всеки път е ясно, но точно Гуардиола е треньорът най- близо до перфектността в това отношение. Напомня ми малко на Фабио Капело през 90- те, когато начело на Милан изглеждаше почти невъзможно да бъде победен. Разликата е, че Пеп постига тази ефективност с красив и атакуващ футбол!

Man_CityForever
23.09.2016 16:58

Не бих казал,че е невъзможно да печелиш всеки път,защото ти,Пеп,го правиш до този момент и това няма да се промени поне до гостуването ни на Тотнъм.

nom3rcy
23.09.2016 17:44

пич, потиворечиш си в коментара, я го прочети пак внимателно, ако не схващаш закво ти говоря