Тандемът Стоичков – Фиго блесна в Китай

08:29
Тандемът Стоичков – Фиго блесна в Китай

Тандемът Христо Стоичков – Луиш Фиго обра най-много овации на стадиона в китайския град Чонкин в шоу мач между звезди на Европа и Южна Америка. Двамата бивши съотборници от Барселона избродираха гола за Стария континент, който обаче се оказа почетен – съперникът спечели с 3:1. Камата подаде ювелирен пас на Фиго, вкарал на празна врата. Стоичков изведе с капитанската лента отбора на Европа, остана на терена 70 минути.

 

"Обстановката беше страхотна, хората в Китай показаха изключително уважение към нас – разказа Стоичков за "Труд". – Забавлявахме се на терена, видяхме се много стари приятели. Резултатите в такива мачове не са важни. Всичко бе под знака на приятелството, на много "Златни топки" и струващи милиони във времето футболисти. Хубаво е, че все по-често има поводи и да се виждаме, и да радваме хората навсякъде по света."

 

Звездата на южноамериканците Роналдиньо пък пусна снимка в Туитър заедно със Стоичков, Ривалдо, Жан-Пиер Папен и Фиго. Под нея бившата мегазвезда на Барса написа: "Пет "Златни топки"! Каква чест е за мен да бъда редом с тези Зверове. Още един незабравим момент в живота ми."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация