Петев стартира с 0:0 кариерата си в Хърватия

20:25
Петев стартира с 0:0 кариерата си в Хърватия

Бившият селекционер на България Ивайло Петев записа нулево реми в своя първи мач начело на хърватския гранд Динамо Загреб. Шампионите не успяха да победят гостуващия Хайдук Сплит в 11-ия кръг на местното първенство, с което увеличиха изоставането си спрямо лидера Риека.


„Белите“ остават на върха с 29 точки, като са в серия от 3 поредни победи. От началото на първенството те имат 9 победи и само 2 равни, като са единственият тим, който все още е непобеден. Динамо е трети в подреждането с 23 пункта, като в последните си 3 мача, предшестващи назначението на Петев, допусна 2 загуби.


Дерби мачът беше изпълнен с напечени моменти, като буквално в самия му край двата тима изпуснаха по една невероятна възможност да отмъкнат пълния комплект точки. За Хайдук въпросното положение дойде в 78-ата минута, когато Джеферсон излезе очи в очи с вратаря Доминик Ливакович. Бразилецът можеше да стреля където поиска от десетина метра, но вместо това изпрати топката в аут с необясним шут.


Шансът пред тима на Петев дойде дълбоко в продължението. В третата минута на добавеното време нападателят Анхело Енрикес получи шанс да стреля към вратата от границата на наказателното поле. Стражът Ловре Калинич обаче намери начин да откаже бившия играч на Юнайтед с невероятна реакция, която подели точките в голямото дерби на Хърватия.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
03.10.2016 02:00

Споко на него не му пука.250 хиляди евро годишно взима.При едно уволнение ще си вземе отново добри парички*lol*Хич не му дреме за България вече*lol*

sakata_97
02.10.2016 20:50

Динамо нищо добро не ги чака със това жалко изчадие