Конте: Важно е, че днес не допуснахме гол. Колкото до разговора с Моуриньо...

21:05
Конте: Важно е, че днес не допуснахме гол. Колкото до разговора с Моуриньо...

Мениджърът на Челси Антонио Конте изтъкна, че е изключително доволен от факта, че в трети пореден шампионатен мач сините запазиха мрежата си суха.


След поражението от Арсенал с 0:3 на 24-ти септември, Челси спечели три поредни победи, без да допусне гол, а реализира общо 9 попадения.


Най-впечатляващ бе днешният триумф с 4:0 над Манчестър Юнайтед.


"Фантастичен старт. Вкарахме гол, след което продължихме да играем хубав футбол, на висока скорост. Владеехме топката и създавахме опасни положения пред противниковата врата. Не допуснахме гол, което е много важно. Такива победи увеличават увереността на един отбор", коментира Конте, цитиран от "ББС".


"Важно е за един мениджър да намира правилните решения за своя тим. Ситуацията не беше добра, след като имаше период, в който допускахме голове във всеки мач. Направихме промени и сега играем хубав футбол", допълни италианският специалист.


"Колкото до разговора с Жозе Моуриньо след последния съдийски сигнал, това беше лично. Мисля, че е правилно да си остане лично. Имам огромен респект към Жозе. Той е страхотен специалист и е спечелил много с Челси", заяви Конте.


Репортер на "Скай" попита наставника на Челси: "Какво правехте с публиката в последните минути на мача?"


"Слушах как привържениците на Манчестър Юнайтед не спират да пеят в подкрепа на своя тим и поисках от нашите фенове да ръкопляскат на моите момчета. Мисля, че днес целият отбор на Челси заслужава овации", отговори Антонио Конте.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sviliev
24.10.2016 00:26

Ливърпул, Дортмунд, Атлетико. От големите отбори това е топ 3 на клубовете с най-качествени фенове *wink*

Amateur2017
23.10.2016 21:57

Феновете ни както винаги - на топ ниво. Не знам дали има други такива. Може би само тези на Пуул биха били достоен съперник.

Но отново го пиша и тук: честито на Челси! Не само не допуснаха гол, а и вкараха 4. Само и единствено респект.

Amateur2017
23.10.2016 22:39

Байер или Байерн? Предполагам си имал предвид вторите. Така или иначе, и аз не съм се изразил правилно. От всички фенове във ВЛ. Но аз говоря конкретно, когато отборът ти е гост и губи по такъв начин. Такава подкрепа... не знам дали ще получат играчите на Байерн и Атлетико от феновете си. За тези на БВБ - съгласен. Страхотни фенове несъмнено. Тези на Пуул вече съм ги споменал.

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.10.2016 22:21

Феновете на Ливърпул,Дортмунд,Атлетико и бих казал тези на Байер могат да се мерят с вашите.Даже мисля,че тези на Борусия са най-верните и най-шумните и не спират да подкрепят своя отбор дори да пада с 10:0.