Билич: Не мисля, че Конте се опита да унижи Манчестър Юнайтед

16:47
Билич: Не мисля, че Конте се опита да унижи Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Уест Хем Славен Билич подкрепи колегата си от Челси Антонио Конте, който бе критикуван за поведението си от Жозе Моуриньо след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:4 на „Стамфорд Бридж“.


Както е известно, Специалния каза на Конте, че заиграванията му с публиката на сините са опит да бъдат унизени червените дяволи в края на мача. Но Билич е на друго мнение:


„Не смятам, че Конте се държа неуважително към Манчестър Юнайтед. Той просто искаше феновете да оценят подобаващо играта на отбора, защото Челси победи. Той искаше футболистите му да получат аплодисменти за това, което направиха в мача“, коментира Билич.


„От моята гледна точка, не смятам, че Конте е искал да се държи неуважително спрямо Манчестър Юнайтед. Хората са различни. Когато ечелиш, твоите методи са добри“, добави мениджърът на „чуковете“.


„Някои мениджъри само гледат мача, а други изживяват мача все едно играят на терена. По време на мача не видях нищо грешно в поведението на Конте. Той се държеше по същия начин и в Ювентус. Това е типичният Конте, много агресивен и позитивен треньор“, продължи хърватинът.


„Искам моите футболисти да играят много здраво от първата минута срещу Челси. Трябва да бъдем изключително фокусирани. Не трябва да правим нищо глупаво. Преди такива мачове не се нуждаем от специална мотивация. Челси е достатъчно сериозен дразнител“, каза още Славен Билич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
04.11.2016 17:13

Много правилно изказване.Све пак не печели с 1-0 ,а печели 4-0 ,което е рекордна победа над Ман.Юн, ако не се лъжа.