Любо Пенев се размина с Анортозис

08:36
Любо Пенев се размина с Анортозис

Бившият селекционер на България Любослав Пенев се размина с кипърския гранд Антортозис. Ел Голеадор е бил втори вариант пред шефовете на синьо-белите, които в крайна сметка се спряха на бившия наставник на тима Рони Леви, пише "Труд".

 

Планът на ръководството гласял – преговори с Пенев започват при провал с израелеца, който все пак подписа договор до лятото на 2018 година.


Големият плюс на бившия треньор на ЦСКА, Литекс и националния отбор е бил отличният му испански, който владее от периода в Примера дивисион като футболист. Шефовете на тима са испанци, а освен това седем от играчите на Антортозис са от Иберийския полуостров. В момента кипърският гранд е осми в първенството с 8 точки от 8 кръга, а лидерът АЕК Ларнака е с 24.
Желанието на Любослав Пенев е да продължи кариерата си зад граница, след като в България стана шампион с Литекс, а преди това вкара ЦСКА в групите на Лига Европа.

 

Основната дестинация за бившия голмайстор на Атлетико, Селта, Компостела и Валенсия си остава Испания, където е доказано име.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация