Ясен Петров отново гласен за треньор на Левски

12:27
Ясен Петров отново гласен за треньор на Левски

Левски отново опипва почвата около Ясен Петров. След като Люпко Петрович подаде оставка като треньор на сините, от "Герена" отново сондират следваща кандидатура, информира "Тема Спорт".

 

Особено след като Станимир Стоилов отново индикира, че смята да изпълни договора си с Астана, който е за още една година, от Левски пак са се спрели на Пловдивския Джанини. Именно Ясен Петров е един от търсените от шефовете на клуба треньори, заради които се е ядосал Люпко Петрович. Сърбинът заяви в прав текст, че зад гърба му са преговаряли с негови колеги, а информацията му е от първа ръка.

 

Веднъж обаче Ясен Петров е отказал предложението. Един от неговите асистенти Георги Шейтанов пък наскоро не е скрил мераците си да се върне на "Герена" като треньор на вратарите на мястото на Валентин Захариев. Но сините са блокирали подобна рокада.

 

В Левски е синът му Димитър Шейтанов, който е със статут на трети вратар и изобщо не влиза в групата след привличането на Иван Чворович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
29.10.2016 11:39

Симпаричен треньор и човек....за съжамения любимия ми Лвяски от години се превърна в една месомелачка както за футболисти така и за треньори....едва ли ще му се даде възможност........

Luxury
28.10.2016 15:26

Бих се радвал, ако Ясен се завърне в Левски, но да видим.

night_wolf1984
29.10.2016 07:43

не е лош треньор....ръководството ви е лошо...струва ми се,че няма да издържи...на напрежението....от една страна на феновете..от друга управата ви....и пак няма да му осигурят нужните футболисти за редовния сезон...ще видиш.не ,че се заяждам,ама така ми се струва....искат с трици маймуни да хващат !!!

Kalinho
29.10.2016 00:46

ако трябва да сме обективни Латекс последните 4-5 години се самоиздържаше от продажба на футболисти. Примерно от трансферите на Попето и Г. Миланов се построи и голяма част от стадиончето в Ловеч. Ясен Петров поне според мен е един от най - добрите български треньори в момента и ако дойде в Левски ще е много добре за отбора.

night_wolf1984
28.10.2016 23:58

ясен в левски ..Стойчо Младен в Литекс старата песен на нов глас.......Литекс громят Левски и накрая фалирват от комисионни и заеми *smile*

Redbula
28.10.2016 13:13

А дано... макар че аз ако съм на негово място след това което направи Левски с него не бих се върнал