Боб Брадли призна за интерес към Бербатов

18:51
Боб Брадли призна за интерес към Бербатов

Мениджърът на Суонзи Суонзи Боб Брадли призна, че клубът проявява сериозен интерес към Димитър Бербатов. В момента 35-годишният нападател е свободен агент, след като за последно игра за гръцкия ПАОК.

 

Вчера българинът бе в Лондон, където изгледа на живо срещата от Шампионската лига между два от бившите му отборите – Тотнъм и Байер Леверкузен. Пред британските медии той разкри, че има желание да се върне във Висшата лига. След изказването му, последва и коментарът на Боб Брадли, което още повече засили възможността Бербатов да се завърне в Англия.

 

"Видях се с Димитър през май по време на бенефиса на Христо Стоичков и знам, че той иска да се върне в Премиършип. Всеки в нашия клуб знае това и затова той фигурира в разговорите, касаещи трансферните ни планове. Знам какви са неговите планове и какво е постигнал в миналото. В момента обаче не мога да ви отговоря какво ще се случи", заяви американският специалист.

 

В момента Суонзи заема предпоследното 19-то място във Висшата лига със скромния актив от само 5 спечелени точки след 10 изиграни кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razbira6tia
04.11.2016 07:55

Дано да стане този трансфер Суонси имат нужда от нападател след като голмаистор е Фер .